יש לי מכונת גילוח חדשה יחסית של פיליפס מסוג מורלקו 3000. כל כמה זמן מומלץ לנקות אותה?
dory30 Well-known member 22/8/21 #1 יש לי מכונת גילוח חדשה יחסית של פיליפס מסוג מורלקו 3000. כל כמה זמן מומלץ לנקות אותה?
GoldenEyes Well-known member 22/8/21 #2 נכתב ע"י dory30: יש לי מכונת גילוח חדשה יחסית של פיליפס מסוג מורלקו 3000. כל כמה זמן מומלץ לנקות אותה? לחץ כדי להרחיב... יש ניקוי ויש ניקוי אני אחרי כל גילוח מנקה את הזיפים ניקוי יסודי עושה בערך פעם בחודש, עם ספריי לחץ של ניקוי מחשבים
נכתב ע"י dory30: יש לי מכונת גילוח חדשה יחסית של פיליפס מסוג מורלקו 3000. כל כמה זמן מומלץ לנקות אותה? לחץ כדי להרחיב... יש ניקוי ויש ניקוי אני אחרי כל גילוח מנקה את הזיפים ניקוי יסודי עושה בערך פעם בחודש, עם ספריי לחץ של ניקוי מחשבים
dory30 Well-known member 22/8/21 #4 ש ניקוי ויש ניקוי אני אחרי כל גילוח מנקה את הזיפים ניקוי יסודי עושה בערך פעם בחודש, עם ספריי לחץ של ניקוי מחשבים לחץ כדי להרחיב... אוקיי. תודה לך ולקלייטון. אתייעץ גם עם אליאס, שמכרו לי.
ש ניקוי ויש ניקוי אני אחרי כל גילוח מנקה את הזיפים ניקוי יסודי עושה בערך פעם בחודש, עם ספריי לחץ של ניקוי מחשבים לחץ כדי להרחיב... אוקיי. תודה לך ולקלייטון. אתייעץ גם עם אליאס, שמכרו לי.