ניקוי מתכות

השיטה

יש חומרים שנקשרים למתכות הכבדות ונפלטים איתן בשתן, צואה, דרך העור. לתהליך קוראים קילציה. מכל הטיפולים שאנו עושים זה הטיפול שדורש השגחה מרובה. עשי רק עם ליווי רפואי. צריך לתסף בכמויות משמעותיות של מינרלים, כי גם אותם החומרים הללו סופחים. גם את חומרי הקילציה אפשר לקבל רק עם מרשם רופא. אם את רוצה לקרוא עוד חפשי בגוגל לסירוגין על DMSA, DMPS, EDTA, ו- Rashid Buttar ובעיקר על TD-DMSA שהוא כעת הפופולארי, מבין אלו שלא עובדים עם ד"ר בוטאר. גם ה- TTFD (נקרא גם authia) שד"ר מק'קנדלס רושמת מעודד פליטת מתכות, אבל באופן עדין ואינו מסוכן כמו האחרים שהזכרתי. הוא גם זמין ללא מרשם רופא למיטב הבנתי. עם זאת, הוא מתמקד בארסן, אנטימוני, עופרת, ואלומיניום (אם זכרוני אינו מטעני) ופחות בכספית.

Alizaslu

New member
TTFD

האם שימוש ב-TTFD דורש הוספת מינרלים? ואיפה אפשר להשיגו בארץ?

razgalili

New member
TTFD

אפשר לקנות דרך האינטרנט. הקרם נקרא אטיה. לא ידוע לי הפרוטוקול של שימוש בקרם. לכל הילדים בתחום יש צורך בתיסוף מינרלים.

Authia cream

ד"ר מק'קנדלס המליצה לרב הילדים להשתמש ב Authia cream. היא טוענת שהקרם מנקה קדמיום , עופרת וארסניק (נמצא בעיקר בעופות לא אורגניים ומתקני שעשועים מעץ). זו יכולה להיות התחלה לא רעה (ומצחינה עד השמיים). אנחנו ניסינו במשך כחודשיים והבדיקות הראו שחרור מתכות. איזכור קל: (בדומה לרז) אני לא רופא אז כל העיצות שלי הן בעירבון מוגבל וממה שקראתי ושמעתי מד"ר מק'קנדלס בכנס ובקליניקה. מי שפועל בעצתי עושה זאת על אחריות בלבד!!!

Alizaslu

New member
להכל למענו

האם במקביל הוספתם מינרלים שונים והכי חשוב האם ראיתם שינויים בהתנהגות?

hagithanan

New member
ttfd

מינרלים ויטמינים ותוספים אחרים נותנים כל הזמן, הגוף של הילדים שלנו לא עובד טוב. לנו נראה שה-TTFD עובד

למעלה