ניקולאס ניומן

Dawn12

New member
ניקולאס ניומן ../images/Emo95.gif

לא נראה לי שבהיסטוריה הארוכה של ג'נואה סיטי נראתה דמות מפונקת כמו ניקולאס ניומן. אפילו ויקטוריה, שלעתים שוכחת כי את עבודתה קיבלה בזכות אביה, לא מתקרבת לניקולאס ברמת הילדותיות. למה לעזאזל שויקטור יפקיד את תאגיד הענק שלו בידיו הרועדות והצעירות של ניקולאס? כשריאן התחיל לעבוד בניומן לניקולאס היו עוד שיני חלב. בעוד ריאן עבד את דרכו למעלה, ניקולאס קיבל את המשרה על מגש של כסף. מן ההיכרות שלנו עם ניומן אנטרפרייז, מדובר באחת החברות המצליחות והמשפיעות בעולם. הייתם חושבים שכל אדם אשר יזכה לקבל מושב במועצת המנהלים יתמוגג מאושר ויעשה כל שביכולתו להצדיק את המינוי, אבל ניקולאס הוא מקרה מיוחד. הוא רוצה את הכל ומהר, בלי הרבה עבודה מיותרת בדרך. וכאילו שזה לא מספיק, עכשיו גם האח הצעיר בבית ניומן הולך בעקבות אחותו (וזו לא הפעם הראשונה) ומאיים בהתפטרות. שומו שמיים! כיצד תמשיך המעצמה לתפקד בלי ניק?? כיצד ימשיך כדור הארץ להסתובב לאחר מהלך דרמטי שכזה? ואם מציקה לכם ההשוואה המתבקשת לויקטוריה - לפחות היא איימה להתפטר על רקע מחלוקת מקצועית ומוצדקת. מתי לאחרונה הציע ניקולאס משהו משמעותי ומבוסס? מתי נלחם עבור אמונתו וצדקת דרכו? ובית הקפה אינו נחשב, אנחנו מדברים על "ניומן". ויקטור הוא לא אדם פשוט לעבוד איתו, ואני האחרון שאצדיק את הדרכים בהן הוא פועל ומנהל. עם זאת, אילו ניקולאס היה חושב לרגע עד כמה התמזל מזלו והיה סופג קצת ביקורת על חשבון זה, דברים אולי היו נראים אחרת. בכל חברה אחרת שמכבדת את עצמה - ניקולאס היה נזרק החוצה כבר מזמן.

Charmed24

New member
ניקולאס ניומן ../images/Emo95.gif

כבר פרקים רבים, אני יושב מול המסך ותוהה עם ניקו מבויים ככה, והכל מכוון, או שזו פשוט המציאות המרה של ג'ושוע מוראו: ניקו כל הזמן מזעיף פנים, עם מין הורדת גבות כזו מגוחכת, שגורמת לא להראות ילדותי וטיפשון. אין לו ממש דיעה משל עצמו, והוא בדר"כ פשוט חוזר על דבריה של ויקטוריה, בגבות קפוצות. לדוגמה: ויקטוריה: "בראד הוא אדם מסוכן ואינני בוטחת בו" ניקולאס: "כן, בראד הוא אדם מסוכן ואני לא בוטח בו" (תוך כדי כיווץ הגבות כלפי מטה) הוא לא ממש מצטייר כטיפוס מבריק במיוחד, מה שמחד עוזר להבין למה ויקטור עיכב את מינויו למועצת המנהלים, ומאידך גורם לפקפוק מוחלט ברעיון למנות אותו לשם מלכתחילה. הוא גם לא ממש מבין מה קורה עם בראד, או מה קורה עם אמא ואבא שלו. לסיכום: ויקי ירשה את החוכמה מויקו, ניקו ירש את הפינוק מניקי. התפוחים לא נפלו רחוק מהעץ. נינה המשיכה לגרור בעצלתיים את עלילת התה שנשפך (נורא מעניין
), וכריס את נושא החזרה העירה, תוך שהיא מפטפטת עם אנשי העיירה השונים (כדוגמת ראיין), ומבשרת על שובה, ובעלה יוצא למשימת בילוש מטופשת נוספת. הבלשית האמיתית של היום, היא אשלי המקסימה. בעוד שרוב תושבי עיר הג'נואה, קשיי קליטה למדי, היא הצליחה להבין היום לבדה עלילה של שנה וחצי. אין עליה. מעניין איך היא תנצל את המידע לרעת דיאן/ניקי. ועכשיו וידוי קטן שלי, אני ממש מתבייש להודות, שעלילות השחורים היו מעניינות היום... מצד אחד אוליביה המתמוטטת(טוב נו, לא מפתיע שהיא מעניינת רק כשהיא חסרת הכרה), ומצד שני קאלי המתארסת (ולא נשכח שהיא עדיין נשואה לכלומניק ההוא טריי). דווקא היה לי כיף לראות. ורק עוד משהו אחד קטן, שמתם לב שהיום היו בדיוק אותן דמויות של אתמול (למעט ג'קו)
בדר"כ יש יום אחד חצי מהדמויות, ולמחרת את החצי השני. היכן אתם ברוק ומייגן? חסרתם לי עד מאד, דמויות מרתקות שכמותכן

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif תגידו, זה יהיה נורא מצידי

אם אני אודה בפניכם שאני ממש צחקתי כשאוליביה שוב התמוטטה על השולחן?

SupeRonit

New member
יש תמונה ../images/Emo35.gif

התעלפה כאילו ממש לחץ היסטרי
למה?מה "אכל" אותה

ים כחול

New member
שחר וצ"ארמי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

סיכומים חזקים !!
אני לא סובלת את ניקולס במיוחד מאז שבגד בשרון . דמות מיותרת ומשעממת בטירוף !!

שמיצית

New member
גם שרון פתאטי, לא../images/Emo35.gif

ממש הרעיה הקטנה.. .מישהו צריך להגיד לתסריטאים ששנות 50 עברו חלפו להן מן העולם

שמיצית

New member
אי אפשר לסמוך עליכם שתפתחו שרשור

הפרק היומי בלעדיי
ופייתון - לא ראיתי שרשמת את ההתרשמות שלך מסצינת כריס הסמי-ערומה, מלבד כמה פרחים מודבקים.. .איך היה
פרקי השבוע היו משעממים בעליל... הם לא עניינו אותי מספיק כדי להשאר לכל אורכם על אופני הכושר :)
אני לא מבינה למה ג'ק ואשלי כל כך הופתעו שבראש אנד סאסי גבר עליהם במכירות?? קודם כל, איך זה שתוך שבועיים הם הצליחו להוציא את הקו החדש וגם לקוות שבשבועיים הללו הם ניצחו מוצר שקיים בשוק זמן מה
למה הם לא נותנים יותר קרדיט לצופים
(לא היה משהו מעניין יותר להתעמק בו..)
מתי כבר כריס ופול ייפרדו?
אני ממש לא אוהבת את ויקטוריה..
הצעת הנישואין של מלקולם לקאלי ריגשה אותי מאד.. אבל ככה זה מאז שהתחתנתי (אם כי אצלי זה היה הפוך - אני הצעתי וקניתי לו טבעת), ובכל זאת - נמאס כבר מהעלילות שלהם (ניל, אוליביה\ מלקולם וקאלי).
בירדי נטשה סופית? חבל....

python 4

New member
שמיצית!

את רוצה שהם יתנו קרדיט לצופים? באופ"ס לא אוהבים לעשות את זה. הנה, רק עכשיו התחילו בצח"מ לתת קרדיט למפיקים והכותבים, ועוד מעט יתנו גם קרדיט לשחקנים. ואת הפרק של כריס חצי ערומה הפסדתי...
... גם את השידור החוזר יום שישי... רונני!
שולחת פרק בקשה.

ים כחול

New member
שמיצית ../images/Emo13.gif צודקת...

שרון : מלאכית , יפייפיה, מושלמת , נאמנה , ועם כל זה ממש חבל עליה - שנתקעה כך עם ניקולס העולל (לפי שחר
) ולא רק עולל אלא גם מתהולל , לא מבינה למה מגיע לו אשה כזו
או למה שרון צריכה לסבול אותו ולהיות הצל שלו
חבל !!!!!!

שמיצית

New member
אה, אז את השרשור הזה פספסתי ../images/Emo6.gif

לדעתי הם צריכים בפתיחה להראות את הדמויות שתופענה בפרק היומי וכך נוכל לבחור אם להשאר (לדווש על אופני הכושר) או להמשיך לעסוק בענייננו... כריס הזאת ממש מוציאה אותי מדעתי (סליחה פייתון |נשיקה).. היא דמות כל כך שטוחה...

למעלה