ניקולה כמעט בטוח לא ממשיך בעונה הבאה

אבי83808

New member
ניקולה כמעט בטוח לא ממשיך בעונה הבאה

בערוץ 1 בתוכנית "בטריבונה" עם אבי רצון הוא אמר עכשיו שהוא דיבר עם מקורובין של ניקוליה ב-4 עיניים והוא אמר לו שניקולה כנראה ימשיך לריאל או לקבוצה ספרדית אחרת. הוא לא ממשיך בגלל: 1. מבחינה כספית הוא לא ממשיך, אבל לא הבנתי בדיוק למה 2. הוא לא אוהב את כל השיטה של צביקה שרף לעומת זאת, הוא אהב את השיטות של פיני ודיויד. המקורב אמר שבריאל מדריר יתאימו לו את השיטה שהוא מבקש. תגובות יתקבלו בשמחה...

Carmelo Anthony

New member
לא מפריע לי יותר מדי...

עם כל האהבה שלי לשחקן, במקרה הזה, האהבה שלי למכבי יותר גדולה, וכשחקן שיותר מחצי עונה היה עסוק בפציעה שלו עוזב, לא מדובר באבידה גדולה.

יו45

New member
הלוואי

שיעבור לריאל ויתן לנו בראש בגמר , כמו שמגיע לאוהדים חסרי הכרת הטוב מינימלית . ואז פתאום נשמע את את הטענות על הטעות של ``ההנהלה`` שלא יודעת מה היא עושה.

asafsuf2

New member
אני מבין שאתה חושב

שאתה יכול לעשות עבודה יותר טובה משמעון מזרחי...

יו45

New member
מה???

ניסיתי , באמת שניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה . אם לא הבנת אז אני חושב שצריך להשאיר אותו ושמכבי תעשה הכול כדי להשאיר אותו כי יושבים שם אנשים שעשו דבר או שנים בחיים ולא אוהדים מטומטמים שיום אחד מעריצים שחקן ויום אחר כך הוא אפס כי לוקח לו זמן לחזור לעצמו . מכבי תשחרר אותו רק אם לא תהיה ברירה מבחינה כלכלית , ואז יבואו חסרי חוט השידרה שהיום רוצים לשחרר אותו ויגידו שמזרחי הוא אפס . הם לא מבינים שלפעמים אין ברירה , כמו שהם לא מבינים שלשחקן כמו ניקולה לוקח זמן לחזור לכושר .

trigotrigo

New member
סיפור עצוב

ניקולה הוא חלק מהלב של מכבי. הוא ושארפ שרידים של אימפריה שדעכה קצת בשנתיים הקודמות, ודווקא סביבם הקבוצה צריכה להישאר בנויה. השיקולים הם של צורך בשחקנים מול מגבלות כסף - ולצערי זה לא בידינו

שומו

New member
../images/Emo45.gifניקו שווה הרבה יותר מסתם שחקן.

הוא לא כמו באסטון שרצה עוד כסף (ואני לא מאשים אותו) וגם לא כמו AP שרצה להתקדם (וגם אותו אני לא מאשים, כמובן)- הוא יכל להתקדם ולהרוויח עוד הרבה יותר כסף, אבל הוא אוהב את מכבי, את תל-אביב ואת מכבי עלית תל-אביב. הלוואיי שכל השחקנים שלנו יהיו כמוהו. אסור לשחרר אותו, הוא הרבה יותר מעוד סתם שחקן במועדון- הוא לב ונשמה, וללב ונשמה משלמים הרבה יותר כסף מלסתם עוד שחקן באירופה.

שחקן גדול שמיצה את עצמו במכבי.

נכון הוא תרם רבות למכבי שחקן נשמה אבל מה לעשות הוא יותר פצוע מאשר בריא עם לא הרגליים האצבעות. לב ונשמה...אם הוא היה מקבל הצעות רציניות עם הרבה יותר כסף הוא לא היה חושב ועוזב אז די להאמין לסיפורים. הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה במכבי העונה הוא מקבל 1.1 מיליון דולר על מה על ישיבה בספסל נו באמת. עם כל הכבוד הוא מיצה את עצמו וכנראה שאחרי עידן מכבי הוא ייעלם כמו הרבה שחקנים גדולים האפמן מקדונלד שאראס באסטון מי שומע עליהם.מכבי עושה את השחקן גדול לא השחקן את מכבי.ותודה ענקית לניקולה על שנים נפלאות שחקן ענקק.

שומו

New member
לניקו היו הצעות בקיץ שעבר 2 הצעות:

מדינאמו ומפאנאת'ינאייקוס אתונה- שתיהם הציעו לו יותר ממה שהוא מרוויח במכבי. עד כמה שידוע לי, הוא לא עזב.

יו45

New member
ולא רק בקיץ האחרון

כמה שזה נשמע מנותק מכל מה שקורה בתחום הספורט , ניקולה וויתר על הרבה מאוד כסף בשביל מכבי . לכן זה כל כך מרגיז לראות את היחס המגעיל של חלק מהאוהדים אליו וזה עוד לפני שמדברים על הקריירה המפוארת שלו במכבי ועל זה שהוא עוד לא סגר 30 ועם מנוחה טובה בקיץ וקצת פחות חוסר מזל הוא יכול לחזור לעצמו ולהיות אחד הסנטרים הטובים באירופה כי את מה שיש לו בראש אי אפשר ללמד , חכמת משחק פנומנלית , כושר פיזי סביר יספיק לו כדי להיות אחד הטובים באירופה. ומי שחושב שהוא יפסיד כסף ממעבר לריאל מוזמן להתעורר , בחלום.

נמשל

New member
עם כל האהבה אליו

אכן, ניקו הוא ללא ספק מגדולי השחקנים שדרכו בארץ. נכס שכמעט ואין שני לו. אבל אמרתי כבר בתחילת העונה, שזו טעות הייתה לא לשחרר אותו לריאל שרצתה אותו. היא הייתה משלמת למכבי את דמי השחרור מהחוזה, כי רצתה פיינל פור בבית, ומכבי הייתה בונה עצמה מחדש. אני אוהב אותו, מאד, אבל הוא מיצה עצמו במכבי. והגיע הזמן לומר שלום ולהביא שחקן צעיר במקומו שישתלב עם באטיסטה, מוריס ופייזר ויצבור נסיון.

recoil

New member
גם אם יעזוב או לא, תמיד נזכור אותו.

אחד הגדולים שהגיעו והשתלבו במכבי אי פעם. הרעיון של לשחרר אותו לא ממש משמח אותי, אבל זה מחויב המציאות. הכושר שניקו נמצא בו כרגע פשוט לא שווה את המשכורת שלו. זה הכל עסקים, ואם אפשר למצוא תפוקה טובה יותר משחקן אחר בפחות כסף... למה לא.

אבי83808

New member
ברור שיותר טוב

הכל התחיל בגלל סדרת הפיצועות שהיו לו, ולכן הוא לא חזר להיות כ"כ בקושר אחרי כל הפציעות וגם כנראה הגיל עושה את שלו.

TheWhiteTigris

New member
ניקו הוא כמו נימני.

גם שהוא פצוע, עם חצי רגל בריאה, ועם גבס, הוא עדיין מועיל מאוד כשהוא על הפרקט. מצד שני, יש דבר כזה שנקרא "תקציב". אי אפשר להשתוות לתקציבים של צסק"א, ואם הוא לא יגיע עם הנהלת מכבי לעמק השווה של שכר הוגן שגם יתאים לתקציב - אין ברירה אלא להפרד.

למעלה