ניקולופולוס-גליקריה-והשיר "שבחי"

sony121

New member
ניקולופולוס-גליקריה-והשיר "שבחי"

בקשה מכל מעריצי גליקריה.!!!!!!! ידוע לי מכמה חבר'ה ישראלים,כולל יוסי נתן ידידי,וגם שמעו פרנס,שביקרו בשנת 2002 במועדון "המדוסה"...באותו הערב הופיעו ביחד,ניקולופולוס וגליקריה. גליקריה כאות הזדהות עם הישראלים,וכמחווה לישראלים,שרה את השיר "שבחי ירושלים". האמת יותר משמעניין אותי איך גליקריה שרה(ורק מהסיבה שכבר שמענו אותה שרה את השיר הזה, בצורה פשוט מדהימה)מעניין אותי ואת אחי...דווקא איך ניקולופולוס ניגן את השיר הזה. עד היום שמענו שהישראלים מנגנים את כל הלחנים של ניקולופולוס,אבל תודו,ניקולופולוס אף פעם לא לקח שיר ישראלי-ולא ניגן שיר ישראלי. והבקשה שלי...........!!!! למי יש את הביצוע הזה? האם אפשר לבקש מגליקריה הקלטה של השיר "שבחי" ביחד עם ניקולופולוס?? מישהו יודע על מה אני מדברת??? בתקווה שיש הקלטה כזאת חדשות טובות בשורות טובות sony121

מתוקה שלי

ובכן היה ביצוע כזה במועדון מדוסה,הערב היה גדוש בהמון ישראלים בניהם השר לשעבר דוד ליבאי,ומני מזוז שעדיין לא היה היועץ המשפטי,איתן ורייטיימר ועוד רבים וטובים. תיכננו לבצע את שבחי באותו ערב,ואף עשינו חזרה עם ניקולופולוס שהתעקש לנגן עם כל ההרכב של גליקריה,נו,,,מדהים פשוט אומן גדול,,הוא ניגן כאילו הוא מנגן את שבחי שנים,,,אגב הוא אמר לי שהוא מאד התחבר למלודיה של השיר ובעתיד הוא מתכנן להוציא אלבום איסטרומנטלי (מנגינות בלבד)הוא ישלב את שבחי ירושלים. לצערי אין לנו הקלטה,,,אבל,,פעם כבר אמרתי לך,,מי יודע יתכן ואנו נצרף אותו לגליקריה להופעות בישראל,,,סבלנות. יום טוב ציון

12אניהיא

New member
רק אם ניקולופולוס

יתגבר על פחד הטיסה שלו, והמחיר יהיה בהתאם רק אז אולי הוא יבוא לכאן. בוקר טוב ציון קסמי

sony121

New member
ענתי ידידיתי,גם אם כרטיס יעלה

ענתי ידידתי היקרה אהלן מה המצב,
אם ניקולופולוס יגיע לארץ,גם אם כרטיס יעלה 1000$,אנחנו ראשונים באולם. מותק אני מוכנה לפרק תוכנית חסכון בשביל לקנות כרטיס

סאגאפו

New member
ב-1000 $ תטוסי ליוון ותראי אותו 3

ימים רצופים במועדון ותשתי לשוכרה וישאר לך עודף:)

sony121

New member
תודה ענקית לידידי ציון קדם../images/Emo140.gif

ציון קדם ידידי, תודה רבה!!! על העידכון!!!! יפה כתבת....אכן ניקולופולוס הוא אומן גדול ומדהים. "שבחי ירושלים" באמת קטן עליו עם כל הנעימות המורכבות שהוא מנגן
הוא גאון!!! הוא יחיד ומיוחד
אנחנו מחכים יש לו בסבלנות...נראה מתי הוא יגיע לארץ

למעלה