ניקולופולוס וגל "ההטרדות"

sony121

New member
ניקולופולוס וגל "ההטרדות"

ורק לידיעתכם מהרגע ששמתי באתר youtube את הקליפים של ניקולופולוס,אני עוברת "מסכת הטרדות"
החיים שלי פשוט הפכו "לבלתי נסבלים"
האיימל שלי מוצף בפניות...אם אפשר להעלות עוד ועוד קליפים שמראים אותו מנגן.מה שהכי מעניין אותם זו הנעימה של צ'יצאניס וגם פרפניאדיס.
כולם רוצים ממני את הוידיאו עם הנעימה של צ'יצאניס,כולם סקרנים לדעת איך השגתי את הדבר הנדיר הזה
(ותודה לזמר אסי יחיאל..שהוא המקור לוידיאו הזה) פשוט שיגעו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל יום מרוקנת את האיימל שלי והוא מתמלא מחדש....הבידור שמגיעים אלי המון איימלים בשפה היוונית ...ואני לא מבינה כלום!!!!
מה קורה כאן.. אין עוד בוזוקאים ביוון???
..(אני כבר יודעת את התשובה והסיבה
.)

layla231

New member
סוני יש אלטרנטיבה

שמעתי בהופעה את יוסי מאזיג וצלילי פיראוס מנגנים את הקטעים האלה ועוד קטעי סולו בוזוקי ןתאמיני לי יש לנו במה להתפאר לא צריכים לנסוע עד יוון הבעייה איתם שהם מופיעים רק באירועים פרטיים ולכן קשה לראות אותם בהופעות אגב יש להם גם כמה קטעים בyoutube

tena noga

New member
לא נסחפת קצת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

מה הקשר בין מה שכתבה סוני לקישקושיאדה שלך? תיכף נקרא שסטאלוס הוא האלטרנטיבה לדאלארס.

layla231

New member
לא זוכר שפניתי אליך תרגע בגלל

אנשים כמוך הפורום הזה הופך למזבלה ביי

sony121

New member
שנה טובה וחג שמח לכולם../images/Emo140.gif

גם לדעתי נגני הבוזוקי שלנו -הרבה יותר טובים מניקולופולוס וחבריו. שנה טובה וחג שמח ידידי layla231

רוני 38

New member
אני משפשף את העיניים זה נכון

אני כרגע משפשף את העיניים ומנקה את עדשות המשקפים שלי,זה נכון מה שאני קורא? סוני! 121! לא מאמין!

למעלה