ניקולופולוס ווליס סוף סוף הקליפ

ZILEVO1

New member
ניקולופולוס ווליס סוף סוף הקליפ

תודה לרדיו אליוס שקיבלנו אותו מתנה משמים תודה לעמוס מרדיו אליוס שקיבלנו אותו מתנה משמים תודה לסוני121 שדאגה להעלות את הקליפ-שקיבלנו אותה מתנה מיפן
סוף סוף השיר שלי שאני כל כך אוהב- לא רק לשמוע גם לראות אלה פונה אלה כ'ארה. משנכנס אדר מרבים בשמחה-רדיו איליוס אין אין עליכם.

ZILEVO1

New member
שמות השירים

כבר שבועיים אני משגע את כולם עם השיר הזה.
שני להיטים גדולים Tin paraskeyi to brady Kato ap'to poukamiso mou

layla231

New member
טעות zilevo ידידי

השיר השני שציינת מהקליפ הוא: Oi aisthimaties Οι αισθηματίες Καζαντζίδης Στέλιος Μουσική/Στίχοι: Νικολόπουλος Χρήστος/Πυθαγόρας Σε άσχημη κατάσταση τον φίλο μου τον βρήκα Αμίλητος με βλέπει, μα στην καρδιά του μπήκα Τα χείλη του ήταν κίτρινα, τα μάτι α του κομμένα Και έκλαψα μαζί του, και κείνονε και μένα Γιατί να είμαστε κι οι δυο αισθηματίες Γιατί να μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες Αφού στο κόσμο λιγοστές είν’ οι κυρίες Γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες Φίλε, δεν είμαστε άτυχοι, κι αν όλα δεν μου τα πες Απλούστατα κι οι δυο μας πιστέψαμε σ’ αγάπες Είν’ η καρδιά μας ένοχη, και στον γκρεμό μας πάει Πληγώνεται πονάει, αλλά ξαναγάπαει ולא: Kato ap'to poukamiso mou כפי שציינת שגם הוא שיר יפה בפני עצמו וכמובן הלחן של xristaki

ZILEVO1

New member
אתה צודק מאוד!../images/Emo45.gif

תודה אחי.אני כבר שיכור מכל השירים האלו.אחד יותר יפה מהשני.

ZILEVO1

New member
אגב מישהו מוכן לתרגם את השיר הזה

אני יודע יש לי יותר מידי דרישות, אפטו סטו קוסמו ליגוסטס איניקיריסס טללל טרררם טללררם.

layla231

New member
zilevo אל תשבור את השיניים....

קח מילים בעברית אולי תהיה פעם זמר בהצלחה אי אסת'ימאתייאס סא אסח'ימי קאתאסתאסי, תון פ'ילו מו תון ווריקא, אמיליתוס מא וולאפי, מא סתין קארדייא תו ביקא, תא ח'ילי תו איתאן קיתרינא, תא מאתייא תו קומאנא, קא קלאפסא מאזי תו, קא קינונא קא מא-נא, ------------------------------------------------------------------------- פזמון ג'יאתי נא אימאסתא קי אי דיו, אסת'ימאתייאס, ג'יאתי נא בלאקומא סא פאלייו- איסתורייאס, אפ'ו סתו קוסמו ליגוסתאס, איני קירייאס, ג'יאתי נא אימאסתא ליפון, אסת'ימאתייאס, ---------------------------------------------------------------------- פ'ילא, דאן אימאסתא אתיח'י, קי אן אולא דאן מו תא, פאס, אפלוסתא-תא קי אי דיו מאס, פיסתא-פסאמא, ס-אגאפאס, אין אי קארדייא מאס אנוח'י, קא סתון גראמו מאס פאאי, פליגונאתא פונאאי, אללא קסאנאגא-פאאי, ------------------------------------------------------------------------- לגבי תרגום לא עכשיו פשוט אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (כדברי דודו טופז)

kiki9999

New member
ניקולופולוס התותח, לא קל לנגן

את השיר הראשון,זה שיר קשה מאוד לנגינה.מי שמנגן יכול להבין על מה אני מדבר.אבל בעצם הוא המציא את הלחן אז אין וויכוח. אני מקווה שאחרי התוכנית טלויזיה הצמד הזה יחזרו לשתף פעולה,כמו שני גדולים.יופי של קטע.תודה

נטשה9

New member
איזה יופי,,גם אני הורדתי וחשבתי שרק

אצלי יש את הקפיצה הקטנה הזאת בהתחלה,אז כנראה שזה אצל כל מי שהוריד. תודה סוניקה,ואגב אם מישהו יודע מי זה היה הבחור ששר שם, משהו בסגנון של סרנגה?

layla231

New member
ה"בחור" ששר:לאונידאס ווליס

בסגנון של סרנגה????????????? נסחפת קצת חביבתי

נטשה9

New member
לאאאאאאאא לא הבנת אותי../images/Emo13.gif

חוץ מווליס הגדול וופיצה פאפדופולו היו שם עוד שלושה זמרים,הזמרת שכתבו עליה אם מפאם סטורי,ועוד שני זמרים,אחד מהם זה שעם הקול העבה שקם לשיר מי זה? הוא שר גם משהו של קזנזידיס אני חושבת.

layla231

New member
מה אני מסטול???????????

חוץ מווליס לא ראיתי אף אחד שקם לשיר, כולם ישבו , יאללה ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

tena noga

New member
היו שם עוד זמרים חמוד

ווליס ופיצה פאפדופולו ודומנה קונדורי וקורטי ועוד מישהו עם קורטי ועוד שני בחורצ'קים. וכולם שרו לילה.נראה לי ששמתה את הדי וי די ונרדמת.

layla231

New member
וואללה טנא נוגה התעוררתי עכשיו

וראיתי עוד פעם את הווידאו בגדול כמעט כולם שרו בערך כמו ערב שירה בציבור וזה יפה מאד ועכשיו שאלה זה שיאניס ספאנוס מחבק את פיצה"לה נחשב להטרדה מינית???????????? מה אתה אומר?????????

tena noga

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifחחחחחחחחח פורים עוד לא הגיע

לילה חמוד טוב שראית עוד הפעם את הוידיאו. בקשר להטרדה המינית? בגיל כזה זה כבר נחשב למחמאה
ואגב יאניס ספאנוס חיבק אותה,כי ווליס הזכיר לה את קזנזידיס והיא פשוט רצתה לבכות

tena noga

New member
יופי טוב שהעלתם את זה

תשימו עוד כמה קטעים,לחברים שכאן. באיזה תוכנה אתם משתמשים שגם אני אעלה קצת.

12אניהיא

New member
בקיצור ווליס

עם כל הכבוד לכם.... חבל על הוויכוח,ווליס של 2007 זה לא הווליס של שנות השמונים וגם לא של אמצע התשעים. אני בטוחה שגם ניקולופולוס שם לב לזה..בקיצור משהו בקול שלו נדפק!!! ואין קשר ליופי או לפוני של ניקולופולוס או לפרצוף של ניקולופולוס. ורק כאגב הכנסתי את עניין הפארוקה...

למעלה