ניקולס ז"ל ...

מנדובלה

New member
ניקולס ז"ל ...

היה זמר מדהים!!! לצערי אף אחד לא הזכיר בתקשורת (כמובן חוץ מריח מנטה) את פטירתו ואת פועלו בתחום הזמר היווני עצוב מאוד...

מנדובלה

New member
ענת.. בהקשר לנושא ניקולס ז"ל

יש לי רעיון עבורך .... אולי יהיה אפשרי להכניס אל הפורום חבר משפחה של ניקולס אישתו או אחד מילדיו שיספרו עליו על חיו ואנחנו נוכל לשוחח איתם ולחלוק כבוד לו כבוד כמו שלצערי לא עשו בתקשורת כמו שהיו צרכים לעשות.... אשמח אם תשקלי את הרעיון ...

arik87

New member
איך הוא נפטר? שחכתי...

הוא היה חבר טוב של המשפחה שלי הוא היה שר אצלנו בחתונות ובמסעדות וכו'... ברח לי מהראש איך הוא נפטר..מישהו יודע?

12אניהיא

New member
ניקולס ז"ל...

נושא רגיש וכאוב אצלי... את ניקולס הכרתי לפני למעלה מעשור, הוא עבד יחד עם החבר שלי (היום בעלי) חוצמיזה שניתקלתי בזמר בעל יכולת קולית מופלאה, פגשתי אדם צנוע, טוב ובדרן עולמי. ניקולס ידע לעשות בדיחה גם מהמצב הקשה ביותר וזו הייתה גדולתו.(לא פלא שבהלוויתו אמרו עליו "הליצן הבוכה") אני זוכרת כל כך הרבה קטעים איתו ואני חושבת שמה שלא יהיה השם ניקולס תמיד יגרום לי להעלות חיוך, ואני מאמינה שאני לא היחידה. עד היום שלוש שנים וחצי אחרי פטירתו עדיין אני שומעת אצל כל מיני אומנים את הבדיחות שלו. היו לו שני ילדים, ערן כרמי שהוא קלידן מעולה ומנגן יוונית עד היום, וליאור שהיום בת 10 בערך.ניקולס או בשמו האמיתי אמנון קימגרוב היה בוכרי אבל דבר יוונית והבין את מה שהוא שר.לא סתם דבק בו הכינוי השגריר, הוא יכל להופיע על כל במה גם ביוון. אפשר לספר עליו סיפורים מכאן ועד אין סוף וזה לא יגמר. ביום שבת בבוקר בתאריך 10.12.01 הטלפון בביתי צילצל משו כמו ב-10 בבוקר וגיסי הודיע שניקולס ניפטר, אני זוכרת ששאלתי אותו אם הוא למד את בדיחות הקרש האלה מניקולס והוא אמר שזו האמת ולא מדובר בהלצה. שעה אחר כך התקשר ארוניקו שהוא בן אחיו של ניקולס והודיע לנו שוב על פטירתו. ניקולס הופיע ביום שישי בלילה בטברנה של בז'ה באילת, אנשים שנכחו באותו לילה במועדון הנ"ל סיפרו שהוא נתן את הופעת חייו שם. בשעה ארבע בבוקר הוא נעמד ליד ציוד ההגברה וכיוון את הסאונד. היה מישהו שאמר שבאותו לילה הייתה בו תערובת של השלישיה הגדולה של יוון: קזנג'ידיס אנגלופולוס ודיוניסיוס. בסוף אותו לילה הגיע ניקולס לביתו של בז'ה שם הוא היה אמור ללון, את מה שקרה שם רק בז'ה עצמו באמת יודע. ניקולס היה חולה סכרת הוא ביקש עוגה ובז'ה הציע ג'חנון. ניקולס נישאר בחדר ובז'ה יצא להביא לו שמיכות כשהוא חזר מצא את ניקולס במצב של חצי ישיבה וחצי שכיבה ללא רוח חיים. מותו ניקבע במקום מדום לב. למחרת ניקולס ניקבר בבית עלמין הירקון. בדיוק ביום ההולדת 47 שלו. וכיאה לאדם כזה גדול הגיעו מאות אנשים ללווות אותו בדרכו האחרונה. עם כל הכאב אני אזכור את ניקולס תמיד עם חיוך. יהי זיכרו ברוך

מנדובלה

New member
אניהיא...חייבת לומר לך...

איזה צמרמורת עברה בכל גופי מקריאת המכתב אודות ניקולס ועל יום מותו ... שמחה בשבילך שזכית להכיר אותו מהפן האישי.. יהיה זיכרו ברוך

12אניהיא

New member
את יודעת מנדובלה

בתור ילדה הערצתי אותו מאוד ובשבילי הוא היה הההההכוכב. אז תחשבי כמה זה היה מיוחד להכיר אותו כל כך אישית.

מנדובלה

New member
הההכוכב של תקופץ ילדותי ונעוריי....

היה קזנג'ידיס לפני השרות הצבאי שלי רציתי נורא לנסוע ליוון להגיע איך שהוא להופעה שלו ולא הסתדר אז אמרתי לעצמי שאחרי השרות שלי אסע חודש אחרי הגיוס אח שלי הודיע לי על מותו של סטליוס צחוק הגורל....

F a d i

New member
זה באמת העביר בי צמרמורת

תודה לכולכם על השרשור היפה יהי זכרו ברוך

ניקולס ז"ל

הזמר הישראלי ביוונית הטוב ביותר שהיה פה אי פעם. כל פעם אני חוזר לשני הדיסקים שלו שיש ברשותי ונהנה.

מנדובלה

New member
חיים...

ככל הידוע לי ניקולס נפטר מהתקף לב וזה קרה לפני כ 5 4 שנים....

Ellnikomania

New member
אני האמת רוצה חומרים של ניקולס...

שלום לכולם, ניקולס באמת אחד הענקיים מכל הישראלים שפה חבל עליו ובאמת הייתי רוצה הקלטות שלו למי שיש ...כלומר חומרים נדירים לא דיסקים שקיימים בחנויות אשמח להחליף... תודה

yannhs

New member
הכי טוב שהיה פה ללא ספק- אמנון

קימיאגרוב שמו האמיתי (כן, כן, הוא היה בוכרי) והבן שלו זה הקלידן ערן כרמי שמנגן עם כמה זמרים יווניים

TNT531

New member
אחד הזמרים שאני אוהב זה ניקולס

אמרתי לכם שהרבה למכור לכם אין לי... אבל זה שירשור שאני קראתי כבר 3-4 פעמים... יפה.. מגיע לו הרבה יותר ממה שהתקשורת מקדישה והקדישה לו אפילו הצלחתי להשיג כמה שירים שלו

mongol1

New member
ברשותי 3 דיסקים שלו

והם מהחזקים ששמעתי מאודי(ההופעה בקנדה, קמנג'י וארקדש) אין ללא ספק זמר ענק. יהי זכרו ברוך

למעלה