ניקול באה לארץ (?!)

ניקול באה לארץ (?!)

לפני שבוע בערך קראתי בעיתון שניקול קידמן באה לארץ עוד חודש וחצי בגלל איזשהו קשר לפרס (היא אמרה שהיא מעריצה אותו!).. אז.. אם זה יתקיים.. לא תנסו לארגן פגישת מעריצים של הפורום או משהו כזה?

shiray

New member
זהו, גם אני שמעתי על זה משהו,

אמא שלי אמרה שהיא קראה באיזה אתר באינטרנט, ולא זכרה איזה. היא אבל קראה שהיא הייתה אמורה להגיע לביקור עידוד בצפון, אחרי שמרכז פרס באמת יזם את זה. השאלה אם זה באמת ייצא לפועל. אם כן אני מניחה שנשמע על זה יותר כשהמועד יתקרב, ואז אני מבחינתי לנסוע לאן שנדרש חחח (כבר שקלתי לארח חברות מהיחידה שלי שגרות בצפון אצלי בבית במרכז בתמורה לזה שאח"כ אני עולה אליהן כשניקול שם חחחח, למזלי כבר אין צורך).

..

חח גם אני צפונית.. אולי אם היא הייתה מגיעה זה היה מנחם אותנו.. (בעצם בטוח שזה היה מנחם אותנו קצת..)
אם היא תבוא היא בטח תסכים לפגישת מעריצים .. השאלה איך עושים את זה?
בעצם.. אולי עדיף לחכות קצת ולראות אם זה יתקיים.. אז יהיו לנו יותר פרטים ולא נצטרך לפתח אשליות! ועוד משהו- ידוע למישהו כאן אם היא אי פעם ביקרה בכלל בארץ???

shiray

New member
ממה שידוע לי,

לא, היא לא ביקרה בארץ. אני כן יודעת שהיא מתעניינת באזור, ולמדה פעם על המצב פה במזרח התיכון, אבל היא לא ביקרה פה. ותיכף עוד ידיעה בנושא שהופיעה היום בידיעות אחרונות ומצאתי בYNET

למעלה