ניקול לוקחת אחריות...

d@r121

New member
ניקול לוקחת אחריות...

זוכרים את הגירושין המתוקשרים של ניקול קידמן ותום קרוז אז עכשיו יש גם סיבה הם היו הזוג הכי חם של הוליווד במשך 10 שנים. ניקול קידמן וטום קרוז שיתפו פעולה בשלושה סרטים וסיפקו כותרות רבות לטורי הרכילויות במשך השנים. כאשר הודיעו השניים כי הם מתגרשים, הדבר הגיע בהפתעה והיכה בהוליווד כרעם ביום בהיר. במשך תקופה ארוכה שמרו בני הזוג על ענן של סודיות בקשר לסיבה האמיתית לגירושים. כעת החליטה ניקול קידמן כי הגיע הזמן לדבר. השחקנית אמרה בראיון שפורסם בגליון האחרון של "ואניטי פיייר" כי הגירושים הם אשמתה וכי הסיבה האמיתית לגירושים הוא הקריירה שלה. קידמן טוענת כי הרצון שלה להיות שחקנית רצינית שתזכה להערכת אנשי המקצוע והקהל גרמו לכך שמערכת הנישואים שלה עם טום התפרקה. עכשיו, שקידמן זוכה להערכת המבקרים והיא אחת השחקניות הנחשבות והקופתיות היא מבינה מהו המחיר הכבד שנאלצה לשלם. "כל הזמן הרגשתי שאני לא מספיק מוכשרת ושאין לי זכות קיום לבד". אמרה בראיון "לא הייתי ניקול קידמן, תמיד הייתי אשתו של טום קרוז ולא יכולתי לסבול את זה, אל רציתי קריירה ענקית כמו שיש לי והיום בוודאי הייתי בוחרת להישאר נשואה ועם המשפחה שלי במקום הקריירה אבל זה לא מה שהיה, והבחירה נעשתה, אני מניחה שזה היה קורה בכל מקרה". הכתבה נלקחה מאתר סרט

ליאן.

New member
ההפסד שלה הוא הרווח של פנלופה.

טום קרוז הנחשק לא נשאר פראייר ומיד מצא מחליפה מ-ה-מ-מ-ת, נחשקת לא פחות ובנוסף גם מתואמת להפליא (שם משפחתה כמעט זהה - Cruz ולא Cruise אך נשמע דומה).. אי אפשר לפספס את הניצוצות והזיקוקים בינהם ואני בטוחה שהקשר הזה יתמסד בקרוב. וכן, אין ספק שניקול פיספסה בגדול והיא עוד תמשיך לאכול את הכובע שלה במשך שנים! אבל מה שהכי מעצבן אותי זה שניקול תמיד, אבל תמיד, היתה חייבת לנעול עקבים בהופעות ציבוריות עם הקרוזון שלה (לשעבר), כאילו במטרה להראות לעולם עד כמה שטום צוציק לעומתה, כשהיא בעצם גבוהה ממנו ב 2 ס"מ בודדים בלבד !! (179 כשהוא 177)

jerri

New member
פנלופי המשופמת היא מהממת????

בעאאעאעאהאהעאעאכאעאהאעאאהעאה
עם כזה שפם... אולי הוא באמת נמשך אליי.

ליאן.

New member
איייי....!

היא מהממת!!! שפם!? אין שום שפם. לא יפה! אתה סתם מקנא..

jerri

New member
האמת היא שמעולם לא תפסתי מקרוז

(טום) עד שראיתי את סט תמונותיו בואניטי פייר, שבוע אחרי סט תמונותיו המהמם והמאמם של בראד באותו מגזין....

ליאן.

New member
אויש טפוי.. איכסה על בראד..

תראו את הזוועה (מצורפת). רק טום בשבילי. תודה.

למעלה