ניקור... ואורטופד....והתור....|חיבו

נאן

New member
ניקור... ואורטופד....והתור....|חיבו

זהו עברתי את הניקור עבר בשלום עוד דקירות למאזן הכללי... נשאר לחכות לתשובה. רק להאיר עינים עם מישהו מקבל הקרנות באיזור החזה ודאו שאתם מגינים על שאר האברים הקרובים לחזה. זה היה השאלות ששאלו אותי בניקור. אל תדאגו בזמן ההמתנה יש לי מסלול טיפול שלא ישעמם לי חס וכרפס! הליקטוברטור חידק תותח גם במקלט אתה לא מוגן ממנו וטיפול שני. אחרי הטיפול המשולש הוא יותר מאסיבי..... ואגרסיבי. 12 כדורים ליום לעשרה ימים אשים פתק של שעות בכל מקום ואכוון שעונים שלא אפספס כלום במיגור הרשע הזה! למה הוא שייך לפורום? 1. כי אני שיכת...... 2. הצירוף שלו יחד עם תאים פוליקולרים=סרטן לימפומה. למי שלא יודע..... הבדיחה הכי יפה על חשבוני היתה אצל האורטופד: אחרי 3 שנים עם ממצא של דרבנות בכפות רגלים הלכתי לראות אורטופד הוא מסתכל על אבחנות ועל כל מיני תשובות של סיטי גב צואר. בדיקות חשמל. ברכיים מיפויים.... ואומר לי אני לא מבין איך לא עברת עדין ניתוח בגב...... איך את חיה עם מצב כזה.....? עניתי בלי בושה....ישר מסתכלת לו עמוק בעניים.... ד"ר יקר תסתכל על כל האבחנות שלי ותבין שאתה אחרון בתור! אחרון ברשימה........ חשב גירד את הראש ואמר אם ככה אז אחרון ברשימה שלי מקבל טיפול. ופסק זריקות לכפות רגליים........... וחייך חיוך כמו המלאך גבריאל... נאנוש נסדר אותך לאט לאט ולפי התור מבטיח......בלי לעקוף.... ופרצנו בצחוק.... הומור שחור או הומר בכלל תמיד מציל לי את השפיות.... מי אמר שמשעמם לי אה? נאנוש.

yaldasukar

New member
תרגישי טוב מתוקה ../images/Emo24.gif

בס"ד מאחלת לך רפואה שלמה ושולחת המון המון אנרגיות חיוביות
תהיי חזקה

למעלה