ניקיון מכונת הכביסה/ניטרול ריח אוקונומיקה

הילית111

New member
ניקיון מכונת הכביסה/ניטרול ריח אוקונומיקה

ניקיון מכונת הכביסה/ניטרול ריח אוקונומיקה הי לכולם א. אשמח לקבל עצות לניקיון מכונת הכביסה מבפנים ומבחוץ אבל בלי חומץ כי אני לא אוהבת את הריח.. גם את התא גם את התוף הגומי איך מנקים מהר ובמהירות (אני אמא לתנוקי בן חמשה חודשים אז הזמן קצר..) האם דורגול בבקבוק השקוף יכול להתאים גם לניקיון מכונת הכביסה? כי ניקיתי איתו את האמבטיה ומה אני אומר יצאה חדשה לגמרי לגמרי (אחרי הרבה חומרים שניסיתי ולא עבדו . זו דירה שכורה והדירים הקודמים עשו שמות..) לאחרונה גם יש לי מתוך המכונה מין ריח כזה כמו של עובש קשה לי להגדיר איך נפטרים מריח זה? וגם כתמים של חלודה על המכונה שאני לא כל כך נפתרת מהם אשמח לעצות תודה ושבת קסומה לכולם ! ב.בניקיון הבית אני מאוד אוהבת להשתמש באקונומיקה כמעט לכל דבר :במטבח שרותים אפילו ניקיון הרצפה.אבל בתום הניקיון הבית אומנם נותר נקי אבל עם ריח חזק של אוקונימיקה ( מן הסתם...) כיצד אפשר לנטרל את הריח הזה ? אולי להפסיק לרחוץ רצפה עם אוקונומיקה? ( את הרצפה אני שוטפת בלי סמטרטוט עם מים רותחים ואקנומיקה .רותחים כי מתיבש מהר ומנקה טוב אוקנומיקה בגלל סגולותיה הידועות) חומץ אני יודעת שהרבה ממלצים אבל אני אלרגית לריח כאמור אשמח לעצות איך מנטרלים מהבית את ריח האקונומיקה אחרי הניקיון שוב תודה

Liat R

New member
בשום אופן לא להשתמש בחומרים

נגד אבנית במכונת הכביסה - אלא אם כן עושים זאת באופן סדיר מאז המכונה חדשה. חומר מסיר אבנית גורם להתנתקות גושי אבנית מפנים המכונה ומגופי החימום - דבר העלול לסתום את הפילטר ולהרוס את המכונה. הדבר הטוב ביותר הינו חומץ - חומץ ממיס את האבנית ולא יוצר גושים - לכן הכל נשטף עם המים. שימי בקבוק חומץ במכונה - הוסיפי כמה מגבות ישנות או סמרטוטי רצפה והפעילי את המכונה על תכנית הרתחה. לאחר סבב מלא, לאחר כל השטיפות לא ישאר לך ריח. הריח מתנדף ונשארת מכונה נקיה. אגב, לאחר שיטפון נוראי אצלי בבית - גם האינסטלטור אמר לי לא להשתמש במסירי אבנית או בפותחי סתימות למיניהם בכיורים ומערכות הניקוז - אך ורק מים רותחים וחומץ

הילית111

New member
תודה

ומה לגבי המגירה של המכונה גם שם חומץ עוזר? ומדובר על חומץ רגיל 5% שמוכרים בסופר?

Liat R

New member
בהחלט

תוציאי את המגירה ותשרי בכלי עם מים וחומץ וכן - זה חומץ רגיל שמוכרים בסופר. הכי זול יוצא החומץ הסינטטי הלבן

הילית111

New member
תוןדה

גם חומץ רגיל לא עולה יקר המטרה שלי בסינטטי שלא יהיה את הריח האם הסינטטי עושה את העבודה כמו חומץ רגיל? ואת הסינטטי קונים בסופר ?

הילית111

New member
מעולה

אני אקנה כי אני קוראת המון על החומץ שהוא מופלא בניקיון מקווה שלסינטתי אין ריח בכלל ולא איזה ריח חדש אחר תודה

למעלה