ניקיון

ניקיון../images/Emo64.gif

בכל חברה יש מנקה. המנקה בזמן שמוקצב לה מנקה את כל הדברים ההכרחיים. עדיין יש מקומות שהיא לא מספיקה להגיע אליהם.
האם אתם נוהגים לנקות את השולחן אם הוא מלוכלך או מתלכלך במשך היום
האם אתם שומרים על ניקיון המיקלדת
האם אתם נוהגים לשטוף את הכוס בה אתם שותים ואת כלי האוכל שבהם אתם אוכלים או שאתם משאירים למנקה
האם אתם שומרים על הניקיון במיטבח בחברה אחרי שאתם מישתמשים בו
האם אתם מעירים בצורה יפה לאנשים אחרים שלא שומרים על הניקיון במיטבח או בכל מקום אחר שמשותף לכולם
אתם מוזמנים לספר סיפורים שקשורים לנושא הניקיון בעבודה.
יום ניפלא ונקי לכולם

אני שומרת על נקיון סביבת העבודה שלי

אך לא מנקה. פרט לכוס הקפה (אחרת לא תהיה לי כוס לפעם הבאה)...

../images/Emo26.gif

בהחלט
בהחלט
אני אוהבת שהמיקלדת שלי נקיה כמו חדשה.
האם אתם נוהגים לשטוף את הכוס בה אתם שותים ואת כלי האוכל שבהם אתם אוכלים או שאתם משאירים למנקה
במשך היום אני שוטפת את הכוס. בסוף היום אני מניחה אותה בכיור ולא משאירה אותה על השולחן.
האם אתם שומרים על הניקיון במיטבח בחברה אחרי שאתם מישתמשים בו
בהחלט
האם אתם מעירים בצורה יפה לאנשים אחרים שלא שומרים על הניקיון במיטבח או בכל מקום אחר שמשותף לכולם
בדרך כלל בישיבת חברה מעירים על זה, וגם רושמים פתק מעל הכיור בו מבקשים לשמור על הניקיון. הבעיה היא שיש כאלה שזה ממש לא מזיז להם.
אתם מוזמנים לספר סיפורים שקשורים לנושא הניקיון בעבודה.

תשובות

כן, אבל לא ביסודיות האם אתם שומרים על ניקיון המיקלדת
כן האם אתם נוהגים לשטוף את הכוס בה אתם שותים ואת כלי האוכל שבהם אתם אוכלים או שאתם משאירים למנקה
את הכלים אני לא שוטפת, אבל אם למשל אני מכינה לי כוס תה, וכל מה שצריך זה להרטיב את הכפית תחת הברז לשניה, אז אני אעשה את זה...גם כדי שיישארו כפפיות נקיות וגם כי זו חזירות לצבור כלים מסוג כזה בעיניי.. האם אתם שומרים על הניקיון במיטבח בחברה אחרי שאתם מישתמשים בו
כן האם אתם מעירים בצורה יפה לאנשים אחרים שלא שומרים על הניקיון במיטבח או בכל מקום אחר שמשותף לכולם
כן, וכשלא הלך במילים העברתי מייל לכולם "אני מבקשת לא לאפר בכוסות" ושמתי שלט במשטח "נא לא לזרוק לכלוך לתוך הכיור" וכל מיני כאלו כשצריך..

../images/Emo26.gif

ברור
לא ממש
שוטף כל בוקר לפני שמכין קפה. האם אתם שומרים על הניקיון במיטבח בחברה אחרי שאתם מישתמשים בו
משתדל
לפעמים אם זה ממש מוגזם.

למעלה