ניקיון.........

shelycat

New member
ניקיון.........

הסבון בכה מאוד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השיניים התייפחה לה שבעתיים ואומרת המשחה אל תבכי אך היא בוכה..... שאלת ניקיון..... והפעם:האוטו/רכב/מכונית/טוסטוסים וגו" האוטו שלנו קטן ואדום (על משקל גדול וירוק) אבל אם הייתן שואלות אותנו מה הצבע המדוייק שלו ההגדרה שהייתה ניתנת לכן היתה: אדום-בז` וזה בגלל כמות האבק היפה ששומרת על הצבע המקורי של האוטו שמסתתר מתחת לאבק, אז אני מודה אנחנו עצלנים, לא מנקים את האוטו(מבחוץ) כשלא חייבים, התרוץ שלנו הוא השטח הפתוח ואתר הבנייה שדואג אחרי כל ניקיון להחזיר את הרכב תוך פחות מחצי יום שוב לאדום/בז`. מה שכן בעיניני חלונות ומראות אני די פדנטית ושונאת שמשה מאובקת/מטונפת/מלוכלכת/מוכתמת..... והשמשות תמיד נקיות כשמתחילים לסוע יש ציוד ניקוי "כבד" אליהן ברכב ותמיד אני דואגת למלא מים כחולים(עם סבון) בשפריצרים בשנייה שמתחיל לעשות סימנים של מצוקה. אז איך הרכב/ים שלכם? נקיים? מי אחראי על הניקיון? הרגלי ניקיון קבוע? יום שטיפה מיוחד? או פעם בשנה סימלית? בבית בחנייה או במכונה? פוליש-ווקס מיקצועי? או אבק "מגן"? יש לכן איזה ג`וקים ספציפיים בעיניני ניקיון וסדר (לא רק ברכב גם בבית בחיים בכלל)?

המכוניות שלנו

תמיד במצב סביר. הם לא פח זבל וגם לא ממש מלאות אבק. אבל אני ממש לא משקיעה בלקחת לשטיפה וכו´. גיא עושה את זה בערך פעם בחודש (לאחת מהמכוניות). לגבי הטוסטוס שלנו- החתולים של הביין אחריאים על הניקיון שלו. הם ישנים על הכסא ומנקים אותו

kisses

New member
אם הגשם שלא מפסיק לרדת פה

יש לי שטיפה חינם כל יום

אחד הבילויים המועדפים על בעלי

הוא הטקס של נסיעה די ארוכה עד לתחנת דלק מסוימת מאד שנותנת שטיפה ב-15 שקל על כל תידלוק. זה חוזר על עצמו כל יום שישי וככה האוטו נקי עד יום שני...

מאי26

New member
נקודה רגישה... האוטו שלי נראה

כמו משהו ירוק עם נקודות לבנות, אף פעם אין לי כוח לקחת אותו לשטיפה, בין השאר כי אני נוסעת איתו רק לעבודה וחזרה, ולא צריכה אותו כל כך בסופי שבוע (שאז משתמשים באוטו של ארז שבו לא משלמים דלק
). התירוץ שלי בחודש האחרון לא לשטוף אותו היה שכל הזמן אומרים שאוטוטו ירד גשם, אבל בינתיים זה לא ממש עזר, הגשם היחיד שכן ירד רק לכלך אותו עוד יותר כי הוא לא היה מספיק חזק כדי לשטוף את כל הלכלוך...

daldan

New member
../images/Emo11.gif האוטו שלי...

כרגע זקוק לשטיפה רצינית, במיוחד אחרי הגשם האחרון שרק לכלך אותו. והבעיה העיקרית היא שכרגע משום מה משאבת המים של הוישרים לא עובדת מה שגרם לי לנסוע השבוע עם שמשות לא ממש נקיות. בשביל זה יש את מחר (יום שישי) - זמן לתיקונים / שטיפות / שיפוצים.

danonit

New member
אצלנו זה בז´ עם גוונים כחולים |אוטו

הגשם אחראי לנקות את האוטו, אחרת אולי פעם פעמיים בשנה אנחנו הולכים לשטיפת מכוניות פה בשכונה. הג´וק העיקרי שלי בעינייני ניקיון הוא לא לנקות
אני שונאת לנקות!

danonit

New member
../images/Emo13.gif קפצתי לביקור!

יש לי מלא עבודה ואין לי זמן במשך היום...

daldan

New member
אני סתם לא נרדמתי ../images/Emo128.gif../images/Emo1.gif

נכנסת להשלים פערים?

למעלה