ניקיון

shame on your heads

to all the players that left on the first and second day and left those heaps of dirt filth and rubish on the grounds in ben shemen you should be a shamed of your self it toke us two dayes to clean up after you we worked 20 pepole out of almost 1000 til midnight on saterday

Hest

New member
ניקיון

אני רוצה להתנצל, בשמי ובשם כל אשר קרה להם כמוני. כשעזבתי את המשחק בבוקר יום שישי, עייף ורצוץ, המחשבות על בגדים יבשים, מיטה חמה, וכוס שוקו היממו אותי. לצערי, המחשבה על אלה שיאלצו להישאר לנקות אחרי כלל לא חלפה במוחי. אני מודע לכך שאין זה תירוץ הולם. אני בזאת מודה לכם, ומבקש את סליחתם.

elanor

New member
מצטרפת

אני אמנם השתדלתי לנקות קצת סביבי, אך אולי לא מספיק. אז אני עכשיו מצטרפת להודעתו של HEST ומבקשת את סליחתכם. באמת שמי שיכל לשמוע רק את הקול הקטן שבראש שלו (כמוני וכנראה גם כמו HEST), שמע משהו כזה: חם!!! יבש!!! בית!!! שמיכת פוך!!! כן אני יודעת, אני נשמעת כמו ילדה מפונקת שלא יכולה לשרוד טירונות - אבל אני באמת לא כזאת. זה היה מקרה יוצא דופן שעוד לא קרה כמותו, ואני בטוחה שגם אצל הרבה אחרים היה כך. אז שוב: סליחה! ב"אר" הבא נשמור על סדר וניקיון!! יש לכם מילה של אלפית! וזה הדבר הכי בטוח בעולם. אז נתראה בקרוב. -אלנור (הדס).

למעלה