ניקי ביירן החתיך

ניקי ביירן החתיך

ניקי ביירן החתיך השולט המתוק המהמם החמוד הממי המושלם הכוסון... כל השאר תשלימו אתם... הוא פשוט מתוק ! רק נורא חבל שהוא נהיה ערס בזמן החאחרון... לא ?? תרשמו לי משהו ...

ל-``עגיל בלשון``

מה נהיה מפחיד מרגע לרגע ?? ווסט הכי הכי טובים ואין מה לעשות ! צריך ללמוד לחיות עם זה ודי! ואם את לא אוהבת אותם אז למה את פה ??

sweet_angel

New member
מה עוד פעם???????????

פעם אחרונה שאני מסבירה את זה למה אין לי כוח יותר.... פורום נועד כדי להביע את דעותיהם של האנשים לטוב ולרע... לחלק מהאנשים יש דעות חיוביות לגבי ווסטלייף ולחלק דעות שליליות אחנו פה כדי להגיד מה שאנחנו רוצים לגבי ווסטלייף ופופ וגם כדי להגיב למה שיש לכן להגיד ואני מוצאת את זה טיפה טיפשי שבפורום אחד הכל יהיה חיובי בלי ויכוחים וריבים כאלה בקשר לאותו נושא.....

עזבי הן לא מבינות עיברית!!!

המוח שלהם מלא בלהקות בלונדיניות חסרות כישרון אז את מצפה שהן יבינו

West-Girl

New member
אני UPTOWN GIRL!!!!!

אין לי הרבה מה להגיד.... רק יש לי להגיד לאורית (METAL-GIRL) שווסטלייף הם ה- להקה ולא יעזור כלום!!!!!!!! אה ועוד משהו..... SHANE YOUR THE PUZZEL OF MY HEART!!!!!! ועוד משהו...בריאן חייך אליי בהופעה!!!!!! אההההההההה בא לי לצעוק.....(אני באמת צועקת!!!)

יואו הוא חייך אליך

מה פתאום הוא חייך עלי את סתם נדחפת לחיוך שלי יואוווווווווו גם אני צורחת יותר נכון צוחקת מהטיפשות שלך

West-Girl

New member
סתום ת`פה עגיל בתחת..אופס בלשון

הוא חייך אליי ואם לא נאה לך אז FUCK OFF!!!!! כמו שחברתי אורית נוהגת לומר לאנשים כמוך!

West-Girl

New member
אה ועוד משהו...

רציתי להגיד שווסטלייף הם ה-להקה לא רק למאטל גירל אלא גם לכל ה ``עגילים בלשון`` למינהם!!!! ולווסטלייף יש קליפ חדשששששש הוא ניקרא WHEN YOU LOOKING LIKE THAT!!! ושיין כזה חמודדדדד בא לי לצעוק!!!!! אופס....אני באמת צועקת חחחחח יאללה ביי

או מי גאד 1! ! !

די אלוהים אני גומרת הוא כזה מושלם הוא מדהים אין אין הוא אלוהים !!!!!!!!!!!!!! הוא מושלם !!!!! הוא שר מדהים די ניקיייייייייייייי אני אוהבת אותך פליז תתחתן איתי אני אוהבת אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 או שלא........ !!!! יש לך מושג איך את נשמעת בכלל ?1?!?!?!?!?!?! דיייי תרגעי הוא רק בנאדם !!!!! באמת זה נהיה פה מפחיד.....

חחח אני גם חולה עליהם... אבל לא ככה

אני יכולה לעשות הכל כדי שווסטלייף יבקרו בביתי באשקלון... הלוואי... (במיוחד שיין החתיך) וואוווווווו הייתי מתעלפת ואור זה כלום לעומת מה שאני מרגישה כלפיהם הם כוסונים חתיכיםםםםםםםםםםם ומה שלא תרצי אבל אני לא יכולה לבטא את רגשותי כי יש לידי מבוגרת...

למעלה