ניקי הרגה אותי בסוף הפרק LOL

ניקי הרגה אותי בסוף הפרק LOL

יש שם חדרים מעל המסעדה? אז בוא נלך. שרלילה קטנה
טרישה וריאן הזכירו לי את תשוקות - גם שם לפחות פעמיים בפרק יש מישהו שאומר "או, עכשיו אני מבין מה רצית להשיג" או "עכשיו אני יודע מה רצית לומר לי", אלאק גילה את הסוד האפל מעברה של הדמות האחרת, ובסוף זה איזה משהו טיפשי כמו "עשית הכל כי רצית להציל את כלב הביגל של השכנים ממוות בהתנגשות רכבת!". מאק היתה חמודה כמו תמיד. ולמה קתרין נשארת בהודו? איזו עקשנית! שתחזור כבר הביתה למאק! ובילי לחלוטין צדק שהוא אמר שהוא לא רוצה את אמא שלו - הוא באמת בילה רק עם אומנות או בפנימיה ולא איתה - וזה עוד אחרי שהיא כל כך רצתה תינוק שהיא רימתה את ג'ון כדי להכנס להריון!

חחח כן זה היה קורע.................

מה שנקרא, הגישה הישירה...... "יש שם חדרים מעל המסעדה?" משפט השבוע מבחינתי (אבל רק התחיל השבוע אז אולי דמות אחרת תזכה בתואר). חוצמזה היה פרק די משעמם אני מוכרח להודות..... (והמתרגמת שוב טעתה בכמה דברים, למשל כשמאק דיברה עם קיי בהתחלה היא אמרה "I wish you were here" ותרגמו ל"אני מתגעגעת אלייך". ורק בסוף השיחה, היא אמרה אחרי הססנות קצרה "I miss you"... וזה כן משמעותי כי מאק וקיי בתחילת המערכת יחסים שלהם, היא אפילו מתלבטת לעזוב ואנחנו ראינו את התהליך שהיא עוברת, סה"כ היא וקיי עדיין לא הכי קרובות..... אז למה לשנות??)

python 4

New member
תגידו,

פספסתי את הפרק של היום. מה קורה עם כל הקטע של קיי בהודו? מה עם הבן שלה? ומה חדש בגזרת בילי?

בילי עדיין מאמין

שהוא באמת יחזור לניו-יורק ויגור עם דודה שלו, בעוד שמהשיחה של ג'יל וג'ון דווקא השתמע שג'ון היה מעדיף להשאיר את בילי בג'נואה סיטי עם הוריו. קיי גילתה שהיו הפצצות באזור שברוק היה בו וכנראה היו נפגעים. האישה ההיא שעובדת שם (האנה?) אמרה לה שעד שהם ידעו פרטים ומה בדיוק קרה ומי נפגע יקח שבועות ושוב המליצה לה לחזור הביתה. אבל קיי סירבה. אז האישה אמרה לה לחשוב על מי שמחכה לה בבית וקיי באמת חשבה - והתקשרה למקנזי. מקנזי בינתיים היתה אצל פול וניסתה לברר מתי קיי חוזרת, ופול גרם לה להודות שהיא די מתגעגעת לקיי ושהיא לא רוצה לעזוב את סבתא שלה. ואז קיי התקשרה והיא ומאק דיברו בטלפון - מאקי השתדלה לשחק אותה קול, אבל שהיא אמרה לקיי שהיא מתגעגעת אליה בסוף השיחה, היא כבר ממש עוד מעט בכתה. אם קיי לא חוזרת עכשיו, אני אישית נותנת לה מכות! לברוק את לא יכולה לעזור - תחזרי לנכדה שלך שצריכה אותך!

Charmed24

New member
דודה שלו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טרייסי היא אחותו של בילי, היא לא דודה שלו...

למעלה