ניקי ואלכס.

Summer Spirit

New member
ניקי ואלכס.

מה שמם הפרטי ושם משפחתם האמיתיים? בני כמה הם היום? הם שיחקו בעוד סרטים עוד סדרות?

motib4

New member
מידע...

בלאק ודילן טוומי הם התאומים מ"צער גידול בנות", ולא שיחקו בשום סדרה אחריה לפי הידוע לי. אם אינני טועה- הם בני 11. תמונה כיום...

Dawson girl

New member
תיקון:

השם המלא של התאומים הוא: בלייק ודילן טומי-וילהויט. שימו לב לקרדיטים עוד כמה עונות של "צער גידול בנות". בייי נמש

doosie

New member
זה לא הם...

הילדים ששיחקו ב"ביג דדי" הם שני ילדים אחרים. הילדים ששיחקו שם שיחקו גם בסדרה חברים בתור הילד של רוס (בן).

OMG ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מאאאאמיייייםםםםםםםםםם
.. צ´ייייי הלוואי שהם היו בגיל שלי!! (
) גרררררררררררר
איזה ילדיםםםם יאאאפייייים חבל"ז
איזה מתוווקיייים אלוהים יישמור!!!.. *נרגעת*

כי

אני זוכרת שכשראיתי את הסרט היה רשום את השמות האלה בדיוק... אבל עכשיו הדס אומרת שזה לא הם אז אני כבר לא כל כך בטוחה...

זה הם בביג דדי ואני יודעת.

כשבי דדי יצא לקולנוע, הייתה כתבה בפנאי פלוס שהילד שישחקה את הילד הקטן הם בעצ תאומים. וכתבו שם שהתאומים האלה שיחקו בצער גידול בנות.

doosie

New member
אז ככה, שרה וכולם....../images/Emo13.gif

א - היית הלי את הכתבה הזאת (אין לי שמץ איפה היא היום) וכתוב בה על הילדים שמשחקים בביג דדי ומזכירים שיש היסטוריה של תאומים בטלוויזיה ובקולנוע. ב - לשחקנים ששיחקו את הילד בביג דדי קוראים קול ודילן ספראוס ולתאומים ששיחקו בצער גידול בנות קוראים (כנכתב בהודעות הקודמות) בלאק ודילן טומי-וילהויט. מקווה שהבנת....

היא צודקת../images/Emo70.gif

הייתי היום בבלוקבאסטר כדי לשכור סרטים ליום כיפור וראיתי שם את העטיפה של הסרט "ביג דדי" והסתכלתי ברשימת השחקנים וזה באמת לא השמות של הילדים מצער גידול בנות.... ד"א- הידעתם שהם הורידו את "גול כפול", "דרכון לפריז" ו"אבא משתדך" מהמדפים
יש רק את "הדרך לשם" ואת "מותק הילדות התחלפו"... והחוצפה היא- שעל העטיפה של "מותק הילדות התחלפו" רשום: מרי-קייט ואשלי אולסון
איזה חוסר מקצועיות...

למעלה