ניקי מינאז' חוזרת עם שיר חדש ומעולה!

YEEZUS

New member
ניקי מינאז' חוזרת עם שיר חדש ומעולה!

בחודש הבא יצא אלבום אוסף של יאנג מאני והנה תרומתה של ניקי לאלבום הזה - Lookin Ass Nigga והוא יצא יחד עם קליפ (היא נראית שם מדהים
).

מצד אחד, יש פה הפקה מעולה ומדובר באמת באחד השירים הטובים שלה, אבל הוא מאוד קצר וגם הייתי רוצה שהיא תשתגע יותר ותיקח אותו למקום שלה. זה נשמע כמו שיר של דרייק יותר ממה שזה נשמע שיר של ניקי. אבל מצד שני, השיר הזה פיתח לי ציפייה ענקית לאלבום החדש שהיא תוציא השנה. אולי סוף סוף ניקי תוציא אלבום טוב ואיכותי?

נחכה ונראה.
מה דעתכם על השיר הזה ועל ניקי בכלל?

RihannaNavy

New member
שיר ענק וקליפ מדהים.

אני אוהב את זה שבהתחלה היא אדישה כזאת ורק לקראת הסוף מתחילה להשתגע, וזה קצר וקולע- שזה מה שצריך להיות פרומו לפי דעתי. אני מניח שבאלבום הולכים להיות שירים באורך נורמלי ושירים שבהם היא תשתגע כל השיר. הולך להיות אלבום ענק אם זה הכיוון שלו.

YEEZUS

New member
מה זה התירוץ הזה "זה פרומו"?

זה שיר שהולך להיות באלבום.

RihannaNavy

New member
יכול להיות שרק בדלוקס, כמו STUPID HOE

וגם לי זה קצת מפריע שהוא קצר אבל הוא אמור בעיקר לעשות הייפ ואנשים לא ישמעו שיר באורך 4-5 דקות ויותר לשיר שאמור ליצור הייפ בעיקר.

ערן1987

New member
חח מה? למה שלא יעשו את זה?

שיר זה שיר זה שיר זה שיר. זה שהוא מקבל את הטייטל הזה של "פרומו" לא הופך אותו למשהו פחות חשוב.

ARTPOP

New member
זה מצוין אבל לא חזק מדי. כלומר, אין הוק ממכר

במיוחד או פזמון, בית, גשר שזוכרים באופן מיוחד. השיר מופק מעולה ויש לו אחלה פלואו, אני מניח שזה מספיק לבינתיים.
את הקליפ אהבתי גם. היא נראית בו מעולה ובכלל, קליפים בשחור לבן ממש עושים לי את זה לאחרונה.

RihannaNavy

New member
זה פרומו, אני מניח שהליד-סינגל יהיה הרבה יותר

"ממכר", או משהו קליט, ואני מקווה שהוא יהיה ברמה של הפרומו ואפילו יותר טוב.

ערן1987

New member
השיר הזה נשמע כמו אחד הדברים הכי טובים שהיא

עשתה בערך אי פעם! יש לו ביט טוב והפקה ממש מעולה ומיוחדת, בהחלט הפקה דרייקית למהדרין.. ריספקט לה

LiRs Lullaby

New member
מגניב

שיר בטוב טעם*, קלאסה, עדינות ופוליטיקלי קורקט. שיר להביא להורים הביתה ולהרקיד את סבתא

הקליפ נראה טוב. אהבתי את צבעי השחור לבן, המדבר כרקע ואת העגילים שלה.

מזכיר לי שיר משוררים נוסף, גם כן, כזה עם המון סאבטקסט והברקות מילוליות שאולי הקדים את זמנו ולא קיבל את ההערכה לה הוא בוודאי יזכה בעתיד הרחוק:

http://www.youtube.com/watch?v=PcE3VHEHPq4

*למקרה שזה לא ברור, ומאחר ובאינטרנט הדברים לפעמים מגיעים במצב צבירה שונה לאנשים שונים, ההודעה כולה נכתבה בציניות. למרות שבהקשבה שניה+קריאה של המילים חיבבתי+ את החלק השני מהקטע I BE DAMNED IF I ....

למעלה