ניקי מעצבנת

ניקי מעצבנת

היא רוצה ללכת לעבוד,OK אבל למה ללכת לחברה שמתחרה במקום עבודתו של בעלה? איזה מין אישה זאת! איך אתם שויקטור יכול לסלוח לה על דבר כזה? בור ששתית מימנו מים,אל תיזרקי בו אבן. והיא שתתה המון המון מתעשיות ניומן! היא הגיעה למה שהגיעה רק בזכות התעשיות האלה. אז להפנות גב ולתקוע בגבו של ויקטור?! ללכת נגד מקום העבודה של הבת שלה ויקטוריה? חצופה מאוד הניקי הזאת.

Dawn12

New member
ניקי נהדרת ../images/Emo3.gif

ניקי כבר לא קשורה לויקטור (ותודה לאל על זה). הוא הבהיר לה את זה בצורה חד משמעית כבר מזמן. הוא לא מסוגל להתגבר על העובדה שהיא ניהלה רומן, למרות שהוא עצמו שכב עם רמונה ואחראי בדיוק כמוה (אם לא יותר) לפרידה שלהם. זאת זכותו המלאה. ואם יוצאים מנקודה ההנחה הזאת - הכל הרבה יותר פשוט. ויקטור לא צריך "לסלוח" לניקי על זה שהיא עובדת בז'בו, כי הוא ניתק אותה מהחיים שלו וכמו שהוא מתקדם הלאה - גם היא. אם הם עדיין היו שומרים על יחסים טובים ביניהם וויקטור היה עדיין קרוב אליה המצב היה אחר. זאת לא המציאות. ויקטור מתייחס אליה בצורה מבישה ושוכח שאחרי הכל - היא עדיין האמא של הילדים שלו. ואם כבר מדברים על חוצפה - ויקטור עדיין ממשיך לצפות ממנה לחיות את החיים שלה בהתאם לציפיות שלו (תזכורת: "למה את לא בבית מטפלת בויקטוריה?") בזמן שאין לו כל עניין בה. למה היא בחרה דווקא בז'בו? כנראה בגלל שג'ק היה הראשון שגרם לה לחשוב בכיוון הזה, ואין ספק שגם בגלל שהיא רוצה להוכיח משהו לכולם, ובעיקר לויקטור. ים כחול אמרה כאן משהו שאני מאוד מסכים איתו. יצר הנקמנות של ויקטור משפיע על הסובבים אותו, וככל שהם מבלים במחיצתו יותר שנים - גם הם נדבקים בזה, ובד"כ זה פועל לרעתו. ויקטור מעולם לא הרשה לניקי להיות מעורבת בתעשיות ניומן, וניקי אולי זכתה ליהנות מאיכות חיים גבוהה בזכות התאגיד הזה, אבל יש לי הרגשה שהיא היתה מוותרת על הכל בקלות, אילו ויקטור היה נותן לה עדיפות על העבודה שלו, וזה מעולם לא קרה.

כל מה שאני כותב

כל מה שאני כותב אתה כותב הפוך...
אני חושב שאתה צריך פגישת פיוס עם ויקטור ניומן (ואולי כמה ג'ובות)

Dawn12

New member
אבל יותר מעניין ככה ../images/Emo8.gif

חוץ מזה שעד עכשיו דיברנו בעיקר על ויקטור. רק אל תגיד לי שאתה אוהב את כריס

כריס..

כריס בחורה מאוד יפה,והיא אישה עצמאית וזה דבר טוב אבל היא מה זה מעצבנת לפעמים! אבל אפשר לסלוח לה כי היא תמיד זוכה ביצוג שלה כעורכת דין.

dviridit

New member
איזה מצחיקים, הפכים שכמוכם. רציתי

לשאול משהו. ראיתי שלפני כמה פרקים ויקטור התעלם מניקי וזה היה מיד אחרי שניקי וויקטורהציעו לויקטוריה ללכת לבית הבראה. הוא פשוט הלך בלי להגיד כלום למרות שהיא קראה לו. ךמה זה היה.? חשבתי שהוא גילה כבר את מקורות ההלוואה לז'בו. אבל הבנתי שהוא עדיין לא גילה. אז מה קרה? אשמח מאד אם מישהו יוכל לעדכן.

dviridit

New member
איזה מצחיקים, הפכים שכמוכם. רציתי

לשאול משהו. ראיתי שלפני כמה פרקים ויקטור התעלם מניקי וזה היה מיד אחרי שניקי וויקטורהציעו לויקטוריה ללכת לבית הבראה. הוא פשוט הלך בלי להגיד כלום למרות שהיא קראה לו. ךמה זה היה.? חשבתי שהוא גילה כבר את מקורות ההלוואה לז'בו. אבל הבנתי שהוא עדיין לא גילה. אז מה קרה? אשמח מאד אם מישהו יוכל לעדכן.

b o t t e n

New member
נצל"שמה עם זיתייה(אוליבייה)../images/Emo35.gif

במה היא חולה ששמו לה מטפחת על הראש כאילו שהיא הולכת לעבור כימותרפייה
הגזימו

ניקי אשת העולם הגדול ../images/Emo68.gif

NO MORE שופינג עם קתרין, עכשיו היא נכנסה לעולם העסקים הקשוח!! איזה יופי לה (שהיא לא צריכה לסבול את קתרין בזמנה הפנוי)

יוליקה

Member
מנהל
קכראתי בתקצירים משהו מבקש הסבר

ניקי רואה את אשלי ובראד מחובקים. בראד מסביר לניקי שהוא רק ניחם את אשלי בגלל הריונה???!!!! סליחה??? כך נודע לניקי על ההריון של אשלי???

Dawn12

New member
התשובה היא כן ../images/Emo58.gif

ככה ניקי תגלה על ההריון של אשלי, אבל אם המשכת לקרוא בתקצירים את יכולה לראות שלא יקפחו אותנו והעימות בין אשלי וניקי הולך להיות שווה במיוחד

יוליקה

Member
מנהל
כן, כמובן שקראתי

אבל לר רציתי לתת יותר מידי ספויילרים

QueenOfMagic

New member
פשוט מאוד

כי ויקטור היה חרא!! והוא ממש היה שמוק בכל הנוגע לניקי...הכל היה טוב עד שניקי זקפה את ראשה והתחילה להתעניין משהו שהוא לא ויקטור. הוא התעלם ממנה בגד בה...אני הייתי הולכת להוציא לו את המיץ בתור ניקי..

זה היה רגע של אושר צרוף!!

כשניקי אמרה לויקטור שאם ירצה יוכל להשיג אותה במשרד שלה ונתנה לו את הכרטיס שלה!! פשוט אושר צרוף!!! אני מת עליה. זה חזק ממני. איזה מותק.

למעלה