תודה על הפירגון
חן זו בדיוק התאונה המדוברת ... האמת לא היה חסר הרבה שלא אחזור משם ואני לא מתלוצץ , אין לי הסבר לנפילה שאחרי פשוט כנראה הגוף שלי לא היה מסוגל להתמודד עם הטפילים משם . בענין הסיפור והפיסוק ... את הסיפור כתבתי לתחרות הסיפורים של פורום תרמילאים שמעתי על התחרות ברגע האחרון, כתבתי כדי להספיק לילה שלם והספקתי להגיש בזמן ואז המנהל החליט על הארכה ..... הסיפור היה אמור להיכנס למקום השלישי אך כאן המנהל החליט שהניקוד המקסימלי שקיבלתי היה אחרי הזמן .... שני הסיפורים במקום ראשון ושני היו טובים יותר משלי לא המאורעות שנוסו לתאר בסיפור אלא הסיפור המוגמר , המקום השלישי לא ! בקיצור בסיפור הזה בשל המחסור בזמן חסרים דברים בעיקר : פתיחה מתאימה, הוסיפור מתחיל ללא מסגרת זמן ומקום ולא סיום הולם , לא הספקתי והיה לסיפור הזה סיום הולם עם מוסר השכל אפילו ! וסימני פיסוק ... נו באמת ..... הסיפור הזה לא גמור , החיים היו מרתקים בהרבה כמעט הגעתי לשבט שלא ראה אדם לבן מעולם זו היתה מטרת ההגעה לשם פגשתי באיש הקשר המתאים , ולפתע היכתה בי ההארה כי אחרי המפגש בי 90 אחוז מהמקומיים ימותו כי אינם מחוסנים למחלות שהבאתי אתי . עד אותו זמן הם שמרו מרחק ואפילו ירו חיצים מורעלים במתקרבים אך אני פגשתי עקב ההכונה והתחקיר שביצעתי באדם המתאים קצת כסף היה מביא אותי לשם , ומשיג לי את הצילומים שלאיש בעולם אין . אך המחיר היה עלול להיות כבד מאד , דנדן בולוטין צילם סרט דומה אחרי המפגש בצוות הצילום נפטר השאמאן המכשף ( המרפא האחרון ) שלימד את דנדן את כל מה שידע את הסיבה מן הסתם צינתי. למעשה חטאתי בחטא ההיבריס היהרה וסטיתי ממטרת טיול הצילום שלי שמטרתו היתה לסקר את טיול התרמילאים לטובת שיקולי רייטינג ומסחר, התרמילאים לא מגיעים לאזורים הללו ולו הגעתי והחומר היה מפורסם היתה מתחילה נהירה למקום את התוצאה העגגומה כבר תיארתי , אך לא זה לא קרה כי עשיתי את הדבר הנכון , הייתי במרחק נגיעה ולא כבשתי פעם אחרת ... לא לא ממש לא רציתי ולא רוצה המחיר לא שוה את זה מצידי שמישהו אחר יגיע , את הסיפור המצוין הזה לא תקראי כי הוא לא נכתב ואוטלי לא יכתב ואם יכתב יטושטש כך שהפרטים לא יזוהו ! . את המחיר על חטא היוהרה שילמתי אז חשבתי שאני בלתי מנוצח , יכול הכל סופר מן שיכול להגיע לכל מקום , טפילים קטנים לימדו אותי עד כמה שגיתי ! המחיר היה כבד מאד בכסף בציוד ובחומר מצולם מדהים שטבע , וכאמור כמעט ולא חזרתי משם . בדיעבד אני שמח שזו היתה ההחלטה לותר , מענין מה קורה שם היום .