ניראה לי שהחצאיות מיני חוזרת לאופנה

ניראה לי שהחצאיות מיני חוזרת לאופנה

זה נכון?.... אתם יכולים לשים פה תמונות של חצאיות יפות?

chicolico

New member
זה נכון מאוד...

חצאיות המיני עשו קאמבק גדול כבר לפני חצי שנה בערך, והן ממשיכות להיות אופנתיות גם הקיץ הזה... ולא רק חצאיות ג'ינס... מה שכן, בזמן האחרון חצאיות המיקרו-מיני גם תפסו תאוצה, אבל אותן לא מומלץ ללבוש יותר מדי...

סמוראית

New member
דווקא מיקרו מיני...

הם החצאיות הכי יפות שיש! ולדעתי הם יותר הולכות עכשיו מאשר מיני שזה סו סיקטיז... לי יש שלושה חצאיות כאלה!

chicolico

New member
"אתה יודע"

ו... לא... אין לי מושג... אני משער שתמצאי אותה ב"מיס סיקסטי: כי... רשום על התמונה מיס סיקסטי...

סבבה...אז, סבבה... מיקרו מיני=

כמו ללכת עם תחתונים?? מה זה, קיצור של חצאית מיני?! אין יותר בד בישראל!?

השמאלית לובשת חצאית מיס סיקסטי

ניתן לקנות אותה בדיזל. לפחות ניתן היה עד לפני כמה חודשים, זו עונה שעברה אם אני לא טועה. היה ואני צודקת, אם תמצאי אותה בטח יעשו לך עליה מחיר טוב. אגב, גם החצאית העליונה (השנייה שמאור פרסם) היא ממיס סיקסטי. היא קצת יותר קצרה מהחצאית שעל הבחורה בתמונה ולא ראיתי אותה בארץ. מקווה שעזרתי חסה (שהפתיעה את עצמה בידע שהפגינה כאן)

v i o L e T

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif../images/Emo36.gif

יש לי את החצאית הזאת!!! ורק שתדעי שהיא סוף!!!! אני חולה עליה!!
במיס סיקסטי יש בסיגנון אבל היא מאוד שונה הצבע שנוה והקפלים קטנים מאוד!!! אם את גרה באיזור המרכז אני קניתי את שלי בחנות בעיר מנתניה קוראים לה עננים וזה ליד פוליס אם את מכירה (כשאני הלכתי לשם אז נישארו רק שתי חצאיות 1 אני קניתי...)

החצאית שליייייייי

טוב, כמעט שלי.. לא מזמן, כשהייתי במדריד הייתי בחנות שלהם ואמא שלי הציעה לי לקנות אותה מדדתי, היה נחמד ובכל זאת לא קניתי.. היום אני די מצטערת, למרות שאני בטוחה שלא הייתי יוצאת איתה מהבית
אני
מכנסיים נטו

keren201

New member
אמממ...

אני לא מבינה ת'קטע של המיקרו מיני,זה יפה והכל אבל לצאת עם זה מהבית? נראה לי מוזר,את לא יכולה לא לשבת,לא לרקוד כלום... מתכופפת יותר מידי ורואים לך הכל...... אבל זה יפה....כשזה תלוי בארון :) חחחח..... ובקשר לחצאית ג'ינס ששאלתן של מיס סקסטי.... יש בשנקין..... היא עולה בין 100 ל150 ש"ח...

למעלה