ניראה לי שראיתי עב"מ

royassis

New member
ניראה לי שראיתי עב"מ

או מטוס, אני לא יודע. אבל הדבר שראיתי היה מ-ה-י-ר ואני מתכוון כאילו טיל ! ראיתי משהו בזווית העיין, שטס במסלול ישר כמו מטוס, זה היה בערב אז לא היה אור ורק ראיתי אורות בשמיים בצורת משולש כמו מטוס אבל מה שגרם לי לחשוב שזה לא מטוס זה שהדבר הזה היה מהיר בטירוף, הוא היה בגודל של מטוס סילון וכניראה בגלל זה באותו גובה שטס מטוס סילון נורמלי, אף פעם לא ראיתי איך טס מטוס סילון אז אני לא יודע אם זה מטוס סילון או לא. כדי שתבינו כמה מהיר הדבר הזה היה, אפילו שהמטוס היה כל כך גבוה הוא זז בשמיים בכזאת מהירות כמו שרואים מטוס טס לכם כמה מטרים מול הראש. הצלחתי לראות אותו פחות משניה כי היו עננים בכל השמיים. לפי מה שהצלחתי לראות היו לו שני אורות בשני הצדדים ויכול להיות בחרטום ואור אדום באמצע. מה אתם חושבים ?

royassis

New member
דרך אגב

זה לא השמיע קול, זה עוד גורם לי לחשוב שזה היה גבוה בשמיים.

royassis

New member
אני גר בת"א

אבל מטוס קרב באמצע ת"א אני לא בטוח, והדבר הזה היה מהיר, לא ניראה לי שמשהו יכול לזוז כל כך מהר. הסיבה לזה שאני חושב שזה לא מטוס זה ביגלל המהירות, ראיתי מטוסים טסים ובגובה הזה הם בחיים לא יגיעו למהירות הזאת, אפילו עם מבערים וגם לא ראיתי שהיה למטוס הזה אם זה היה מטוס מבערים. אז אני מתלבט אם זה מטוס או לא מטוס, אני נוטה לחשוב שזה מטוס אבל אני רוצה לפתור את העניין עם המהירות.

ירדן121

New member
אתמול היה שיא מטר הליאונידים

אבל כמו שאני יודעת לליאוניד אין אור אדום.. אבל לפחות הם מהירים ...

Majestic12

New member
אני גר ברמלה

ומטוסי קרב עוברים באזור בכל כמה ימים. מעל לישראל עוברים כל הזמן מטוסי קרב, בעיקר באימונים וסיורים. אופצייה נוספת - היא, שזה היה לוויין. אבל מאחר והזכרת מספר אורות וכן את התנועה המהירה, אני מניח שזה מטוס.

ירדן121

New member
כל עצם בלתי מזוהה שאנחנו רואים

אנחנו ישר חושבים שזה חייזרים.... אם אנחנו עדין ל "גילינו" אותם ו"ביקרנו" אותם בכוכב שלהם למה אתם חושבים שהם גם יבואו לבקר אותנו?

Gilliana

New member
אולי כי...

... הם "טיפה'לה" יותר מתקדמים מאיתנו? אבל אין ספק שלא כל עצם בלתי מזוהה הוא ספינה או כלי טיס חוצני. למעשה - ב-95% מהמקרים מדובר ב: כלי טיס ארציים, אשליות אופטיות, פצצות תאורה וכדומה. אבל לא לדאוג - זה עדיין משאיר 5% מאד מאד רציניים, ואם את שואלת אותי באופן אישי - אני מוותרת עליהם.

Majestic12

New member
התשובה לשאלה "למה"...

כנראה הסיבה היא מחקרית. כמו שאותנו מעניינים כל היצורים בעולם, גם ברמת המיקרו וגם ברמת המאקרו, הרי שיתכן והסיבה הראשונית להגעתם (או להימצאותם כאן - שכן, יש לי הנחה שחוצנים נמצאים גם על-פני כדור הארץ ולא מגיעים ממרחק רב כל כך) היא סקרנות ומחקר. גם בני האדם, עם הטכנולוגיה שהם פיתחו, כבר מחפשים חיים במערכת השמש. אז אם אנחנו כבר עושים זאת, מדוע שהם לא יעשו זאת??? האם בני האדם אינם מעניינים אף אחד (אם נחשוב לרגע כמו חוצן)? אפשרות שניה, היא שאנחנו שותפים לאיזו תוכנית קוסמולוגית, שאיננו יודעים עדיין מה תפקידנו בה. שלישית - קצת מוגזם לדעתי לחשוב, שאנחנו יכולים "להיכנס לראש" של ציוויליזציות שמתקדמות מאיתנו אלפי (אם לא מליוני) שנים מכל בחינה שהיא...מנין לנו לדעת בכלל מה הם מחפשים כאן? אנחנו רק יכולים לשער.

Gilliana

New member
והאפשרות הרביעית...

שלצערי היא המתקבלת על דעתי יותר מכל האחרות, בלי כמובן להתיימר ליכולת "להכנס לראשן" של ציווילזציות מתקדמות פי כמה וכמה (ואכן יפה אמרת בעניין הזה) - שהמטרות של אותם "מבקרים" אינן טהורות כל כך כפי שהיינו רוצים שתהיינה.. אני שוב אחזור ברשותך לוויליאם קופר, שעפ"י דבריו, אותם חוצנים הם גזע מנוון גנטית שמשתמש בבני האדם כחומר ביולוגי להשבחת הגזע ואולי גם, כפי שמציע כריס קארטר, יוצר "תיקים באפלה", מתכוונים ליישב מחדש את הפלנטה שלנו מאחר ועולמם שלהם גווע והולך.

למעלה