ניראה לכם שלאלכס יש איסיקיו???

love alex

New member
לא,

בדקתי את כל האפשויות ואין!!! לאאא!!!!!!!! אבל אני יודעת שיש לו כתובת שניתן להשיג אותה ואני לא זוכרת איפה!!! *דופקת את הראש בקיר "תיזכרי כברררררר"*

Drorrrrrr

New member
כתובת אי מייל ../images/Emo35.gif

פרסמתי את האי מייל שלו בעבר....

אהה בעסה...

פשוט מצאתי איזה מישהו באיסיקיו שבפרטים שלו רשום: שם: אלכס בנד מין: זכר גיל: 21 תאריך לידה: אותו דבר כמו של אלכס אהה והניקניים שלו זה דה קולינג (כמובן שהכל באנגלית כן?...) ולא יודעת...רציתי להאמין שזה הוא אבל...לא....

Drorrrrrr

New member
חיפשתי באתר טלפונים באנגלית

את הטלפון שלו וזה מצא אותו אבל כדי לקבל את הטלפון היה צריך לשלם

תגידו לי איפה לעזאזל אפשר להשיג

פוסטרים שלהם????? (כאלה שלא עולים 80 שקל אחד...) איזה בעסה!!!!! בראש 1 בקושי שמו פוסטר 1 שלהם, ובכלל לא שמים תמונות שלהם בעיתונים וזה....איפה לעזה אני יכולה להשיג פוסטרים שלהם??!!! איזה עיצבון!

crazy4tc

New member
ראש 1 שם 3 פוסטרים שלהם

בעצם 4 רק שאחד הם שמו פעמיים ועוד איזה פעמיים שהם שמו תמונה ממש קטנה... איפה מצאת פוסטרים שעולים 80 שקל? לא חושבת שיש להשיג פוסטרים שלהם... לפחות לא איפה שאני גרה... הדבר היחידי שאת יכולה לעשות זה להדפיס תמונות... :)

love alex

New member
לא, התכוונתי

לכתובת דואר... אוווף, אם אני לא אמצא את הכתובת עד השמונה עשרה לחודש לא יהיה לי איך לשלוח לו מזל טוב... *מעוצבנת* טוב, מקסימום אני אשלח לו באימייל (למרות שהאימייל שלהם בטח יהיה מוצף גם ככה...). אם אני אמצא את הכתובת אני מבטיחה לפרסם כאן בפורום! all the love!

crazy4tc

New member
את מתכוונת לדואר הרשמי של הלהקה?

כי אם כן אז זה לא שווה... לא נראה לי שהם קוראים את זה בכלל...

crazy4tc

New member
שאלתי את חן...../images/Emo13.gif

כי לא נראה לי שאפשר להשיג את הדואר הפרטי שלו...

crazy4tc

New member
יש המון מתחזים לאלכס באיי סי קיו

יש גם מתחזים לאהרון ופעם מצאתי גם את נייט ווד... בעצם... אולי זה היה הוא לכו תדעו...

crazy4tc

New member
מצאתי את האלכס שדיברת עליו...

מה זה בא לי לדבר איתו...

למעלה