ניראלי שהיום שמו את SING בגלגלצ בסינגלס

Ayush Cohen

New member
ניראלי שהיום שמו את SING בגלגלצ בסינגלס

חשבתי שאם נה נה נה לא מצליח זה הסוף :( הפעם (אם זה נכון שהוא הושמע) אז תהיו רציניים ותצביעו לו כשהוא יהיה להצבעה אנחנו לא יכולים לתת לזה לקרות שוב MCR חייבים להצליח בגלגלצ כי אם הם לא יצליחו בגלגלצ אז הם לא יצליחו בכלל בארץ
אז בקשה ממכם אם הוא יהי להצבעה תצביעו לו כל שבוע כי הוא חייב להיכנס למצעד ולא משנה אם אתם אוהבים אותו או לא הוא פשוט חייב אני רוצה שכולם יצביעו לא רק ארבע ממכם כי בתור מעריצים אנחנו חייבים לעזור להם להצליח בארץ וגלגלצ הם חלק חשוב בהצלחה שלהם!!!

SugarRush

New member
להצביע דחוף../images/Emo70.gif

אסור להפסיד את ההזדמנות הזאת!! ... עפתי להצביע

Ayush Cohen

New member
כו היום השמיעו אותו פעם ראשונה אז הוא עדיין

לא להצבעה שהוא יהיה אני אהייה פה כדי לחפור ולדאוג שתצביו :) והוא יצליחח אני מקווה :) אני לא מאמינה שהפסדתי :(

Ayush Cohen

New member
אי אפשר עדיין להצביע אתמול הוא הושמע פעם ה-1

אתמול זהו הייתה הפעם הראשונה שמו אותו מחר מצעד אולי אחרי מחר יהיה אפשר להצביע ואם לא אז ביום אז מה-2 ל-12 אבל יכול להיות שאז יפסיקו לעשות מצעד עד אחרי חנוכה אם לא אז מהשני ל12 יהיה אפשר להצביע לו אממ..מי שרוצה יכול לבוא לקיר של גלגלצ בפייסבוק בשעה שמשדרים את התוכנית שמשודרת בשעות 20:00 ו-21:00 ותגיבו כמה השיר יפה וכל זה כשיהיה את השיר כדי שהם יראו שהרבה אוהבים אותו ויסימו בפלייליסט :) לא חובה :) הקיר של גלגלצ: http://www.facebook.com/pages/glglz/321618631592?ref=ts זאת התמונה של השירים שמתנגנים בפלייליסט(זו הוכחה ששמו אותו אתמול ♥ ) פלילסט יום --> השירים שמשמעים במשך היום בגלגלצ השירם המצליחים במצעד השבועי חייב להכניס את סינג לשם
פלייליסט לילה --> השירים החדשים בתוכנית סינגלס (זהאומר שיש שיר חדש בתוכנית סינגלס )

למעלה