ניראללללללל

תמונה123

New member
ניראללללללל

אליסיה הדפוקה הזאת גם היא לא בדיוק מבינה ביחסי אנוש, תקועה בכמה שהחיים התאכזרו אליה ומרחמת על עצמה. אגב, כשהיא אמרה שאולי טוב שמישל הלכה כי היא לא צריכה או רוצה את זה כמוהם היא הוכיחה עד כמה גם לה יש ללמוד על יחסי אדם ואדם. אם למישל שפרו החיים וטוב שכך, לא אומר שלא מגיע לה לזכות או שהיא פחות טובה. אז שאליסיה תצא מהרחמים העצמיים. ומימי מקסימה אבל סובלת מאותה הבעיה, נאיביות ילדותית. ניראל עם כל הבעיות אגרסיה שלה, יפהפיה, הכי סבלה שם והכי נלחמה. כי היא צודקת, הן חברו נגדה לגמרי, לפחות היא כנה עם עצמה בניגוד אליהן. ובתור דוגמנית, היופי שלה שונה, אקזוטי וסקסי בניגוד לשתיים האחרות. הרי אם אליסיה תזכה, זאת לא עוד ויקטוריה לעולם הדוגמנות? יש יופי אבל קצת מתחיל לשעמם בעיניים.

צ=ו=ד=ק=ת

את ממש צודקת.. אליסיה לדעתי מכועררתת ומעצבנת! אין בה יופי בכלל. בפרק הזה, היא פשוט עיצבנה אותייייייי..... מה זאת אומרת ..?אם למישל היו חיים טובים, זאת אומרת שהיא לא צריכה להיות דוגמניתתת??? ממש לאא... והיא עושה לניראל בסוף הפרק "את יכולה לא לדבר"? כשמימי בכתהה... פח.. הרגה אותייי!! למה לא העיפו אותה מההתחלה?! ויופי שניראל פתחה עליהם את הפה בסוף הפרק. כי עכשיו הן לא יכולות להחליט עליה. אנחנו בבית יכולים.... חח אף אחד לא חשב שהיא תגיע לגמר, הנה! בעיוששש

כ"כ נכון...

אני פשוט לא יכולה לסבול את אליסיה.. כשהראו שבוחרים ת'תמונה של ניראל ואת שלה בכלל לא בחרו אז היא לא תפרגן לניראל אלא תגיד שהתמונה של ניראל יצאה הכי טוב בגלל זה בחרו בה.. היא כ"כ קנאית פשוט לא יכולה לסבול אנשים שלא במסוגלים לפרגן... ומימי גם ממש מעצבנת אותי היא משחקת אותה הטובה.. ולדעתי היא לא כזאת יפה לפעמים היא ניראת כמו איזה חייזר

ההההדסי

New member
../images/Emo31.gif

בתאכלס אחרי הכלללל,בשביל מה השאירו הרי את ניראל?בשביל עוד כמה אחוזי רייטינג היא תריב פה,היא תרביץ שם,היא קצת תקלל והופ-הרייטינג עולה ! תדעו שהכל זה עריכה,היא יכולה להיות הכי חמודה בעולם ויוציאו אותה הכי ביצ' היא יכולה להיות הכי חכמה ויוציאו אותה טיפשה לחלוטין. כנ''ל המסכנות ושכולם נגדה.

MeRmAiDe

New member
היא מזכירה את ויקטוריה המון

בקטע של ההתנהגות. האמת שגם את ויקטוריה שנאתי מאוד. אז יש דמיון...
קיצר כל הברבי לוק הזה כבר לא באופנה, היום אוהבים ברונטיות.

צדק777

New member
ניראל צריכה דחוף פסיכיאטר

אתם אומרים שאליסיה דפוקה? ניראל היא חולת רוח, גסת רוח שכל הזמן חושבת שמתנכלים לה כשרק היא צועקת ומעליבה. אפילו אם היא היתה הכי יפה בעולם היה צריך להעיף אותה בגלל שהיא מטורפת ורעה.

Punkitty

New member
אני לא מסכימה איתך

ניראל לא רעה, ולא מטורפת. אני לא מצדיקה אותה,נכון יש לה קטעים מוגזמים, אבל תאר לעצמך אותה לבד מול כל הבנות, כמה אפשר לסבול בשקט, זה יתפרץ מתישהו, כמו כל בנאדם. חוצמזה, בנות זה בנות לא יעזור. ושורה אחרונה, זה תוכנית ריאלטי,יש פה עריכה. מקצינים כל פלוץ שמישהי עושה או אומרת לפרומו שלם אז אל תגזים.

תמונה123

New member
גזענות

למה היא מטורפת ורעה? בכנות, הרי היתה גזענות בתוכנית הזאת, כמו שיש בכל המדינה הזאת. נכון, חלק מכך בגלל שלניראל רגשי נחיתות אבל הרוב בגלל שלא היה להן נוח מההתחלה עם העובדה שהיא מוסלמית. במצב הפוך, גם אני הייתי מתנהגת באגרסיביות כמוה, הן עשו את זה מהתחלה. כמו שיעל רייך אמרה, יש לה מרפקים וזה לא עולם של פיות. אין הצדקה להתנהגות לא חברית, אבל בזה אין להאשים את ניראל, יש להאשים כל בחורה שהשתתפה בתכנית הזאת. אני חושבת שצביעות מכערת הרבה יותר את היופי החיצוני ומבחינתי ניראל לוקחת בכנות שלה (עד כמה שהיא כואבת) את כולן ולפיכך, הילדה גם יפה וגם אופה.

למעלה