ניראל זוכה. אבל איך? בדיוק הפוך ממה

cHoCoLaTe BoY

New member
ניראל זוכה. אבל איך? בדיוק הפוך ממה

שהשופטים אמרו הנה אני הולך על עובדות והכל הגיוני תקראו: בגמר הגדול ניראל נכשלה, למה? במשימה הראשונה היא פחדה ליפול מהמבנה הגבוה והיא בכתה וכל תמונה שלה הפרצוף שלה היה נראה פוחד ולא מרשים ועשתה תנועות גוף של פחד, אל תגידו שלא, אפילו השופטים אמרו. במשימה השנייה אולי היא הייתה טובה אבל המבטא שלה הרס, או קיי בוא נגיד שהיא הייתה טובה יש לה בנתיים 1 מתוך 2 במשימה השלישית נו אתם יודעים מה קרה, לא רצתה להשתתף בגלל המשפחה שלה וכל זה, וגם שהיא השתתפה כאילו היא עשתה טובה ותסתכלו על הפרצוף שלה לעומת האחרות כאילו היא ממש מדוכאת מכל זה במשך כל הקליף, מה זה לא ברור? אל תגידו שזה לא נכון.. וגם השופטים אמרו כך.. אסור שזה יפריע לה במקצוע וזה הפריע לה. אז מה היה לנו? 1 מתוך 3 בקושי? והשופטים הביאו לה מקום ראשון? וגם שום צלם לא אמר שניראל בלטה בשום צילום. נו אז מה הולך פה? אליסיה לדוגמא הייתה טובה ממנה בטוח במשימה הראשונה והשלישית, אולי בשנייה שתיהם היו אותו דבר, אז טוב יש לה 2 מתוך 3 זה יותר טוב מניראל לא? אז תגידו לי איפה אני טועה? הבאתי עובדות..

גנבת לי את המילים מהפה

אתה כתבת בדיוק מה שאני באתי לכתוב, כי לפי המשימות שנתנו להן בגמר ניראל דישדשה מאחורי כולן, כי לפי מיטב הבנתי ברגע שהבנות עולות לגמר הן כולן נשפטות רק לפי המשימות האחרונות שנתנו להן בגמר כי הרי כולן היו במהלך התכנית באותה רמה ולכן כולן עלו לגמר, וזאת הסיבה שהשיפוט היה אמור להיות אך ורק לפי המשימות של הגמר, ואם כך היה העניין ניראל בטוח לא הייתה אמורה לזכות בטח שלא ברוב קולות השופטים. בנוסף אני גם לא מאמינה שהקהל בבית באמת הצביע בעד ניראל,ולא זה לא בגלל שאנחנו גזענים אלא רק בגלל שניראל לא נראית הכי טוב מבין כולן ואת זה כל צופה ממוצע יגיד+כל מי שאני מכירה וצפה בתוכנית אמר שהיא הדמות הכי מעצבנת בסדרה שהיא מתנהגת בגועליות לבנות ומתלהבת מעצמה מבלי שום סיבה מוצדקת ואח"כ בוכה למה הבנות לא מפרגנות לה, והיא מצטלמת מזעזע ובחוסר מקצועיות ובכל פעם שהבנות בתוכנית היו בוחרות בה להדחה היא הייתה בוכה שזה בגלל שהן גזעניות. לדעתי הגמר של הדוגמניות 2 רק מוכיח שהקהל בבית סתם מבזבז כסף על SMSים ואילו יוצרי התוכנית סתם מפטמים בעזרתם את הכיס ומסלפים בתוצאות לטובת האינטרס הפרטי שלהם, כי העונה היה להם משתלם לבחור בניראל וליצור מיני שערורייה בארץ בשביל לצבור רייטינג בעקבות האיזכורים שיבואו על העניין בתקשורת בימים הקרובים וכמובן להכין את הקרקע לעונה השלישית שכל הצופים יחזרו לצפות בה בהמתנה לעוד הפתעה כמו כעונה הזאת.

cHoCoLaTe BoY

New member
נכון אבל עדיין.. על סמך מה השופטים

נתנו לה את המקום הראשון? בשום משימה היא לא הצליחה נגיד שכן הצביעו לה ובואי נגיד שלכולם היה אותו מספר הצבעות, אז לפי החלטת השופטים ניראל זכתה.. אבל פה השאלה.. למה?? איך?? היא נכשלה במשימות.. זה ממש מעצבן אין לי שום דבר נגדה אבל איך בדיוק השופטים הביאו לה מקום ראשון? הרי הם אפילו אמרו שהיא איכזבה.. משהו מוזר ומסריח פה.. שמישהו יסביר על סמך מה השופטים נתנו מקום ראשון שזה מה שקבע בסופו של דבר.. הדברים שאמרתי בהודעה הקודמת היו עובדות מקצועיות והכל נכון.. איפה המקצועיות פה? איך מקום ראשון? איפה כל התומכים בניראל? תסבירו לי למה העובדות שהבאתי מקודם לא נכונות ואני יבין.. חייב תשובה..

הם שפטו לפי כל העונה../images/Emo118.gif

פשוט מאוד ונכון

cHoCoLaTe BoY

New member
לפי כל העונה? אז לפי מה שאתה אומר..

תוכנית הגמר הייתה סתם מיותרת?, ניראל זכתה עוד לפני הגמר?.. כי היא נכשלה בגמר ובכל זאת זכתה.. זה לא מוזר? אז למה עשו את הגמר? היו אומרים שהיא זוכה כבר.. אז אם היא הייתה פורשת מכל משימה בגמר היא גם הייתה זוכה? איזה מוזר.. לא מקצועי.. אולי היא הייתה טובה בכל התוכניות הקודמות אבל לא בהפרשים גדולים מכולם, ותחשוב, היא לא רצתה לדגמן הלבשה תחתונה, אתה לא חושב שזה קריטי אצל דוגמנית? זה היה אמור להוריד לה הרבה ניקוד אצל השופטים. עדיין התשובה שלך לא ממש מסבירה את מה שקרה.

cHoCoLaTe BoY

New member
הצגתי בפניכם עובדות ולא היה לכם..

הסבר של ממש.. כנראה שהכל נכון וגם אתם לא יודעים איך בדיוק היא זכתה.. אני לא גזען ולא התלוננתי על זיוף קולות.. אבל לפי העובדות משהו באמת קרה. אם יש משהו עוד להוסיף אשמח לשמוע.

למעלה