נירה ונעמי יקרות אתם 1000% הכול היה בסדר ויפה

SATERMENDOS

New member
נירה ונעמי יקרות אתם 1000% הכול היה בסדר ויפה

כי אתם
עם
זהב אתם עושים הכול אבל הכול ואפילו יותר מהכול אני מאוד שמחה שאתם מנהלים ואתם מאוד חצקות . תודה רבה על הכול ועל זה שאתם יש אוהבת אותם מאוד
שהיה לכם רק טוב ושמחה ואושר ועושר והרבה
ותזכו להרבה מצבעות
.

SATERMENDOS

New member
איזה טעייייים|מאוהב תודה רבה רבה על אוכל טעים

העם היה
אפשר לקבל בבקשה לנו
? רציתי להודות לך נעמי ונירה על ימים טובים, להודות לכם על כל אותם העידודים. מתי שאני צריכה אתם כאן לצידי, מעודדת, מדברת, או סתם מחבקת אותי. אני מרגישה שיש צורך בהמון מילים, אז לבינתיים מקדישה לכם המון נשיקות וחיבוקים אתם לא סתם עוד חברים אתם בשבילי ממש משפחה אהובה קשה לתאר אתם כל מה שעובר לי עכשיו בלב נתת לי הרגשה,שתמיד יש מישהם שאותי אוהבים נתת לי כל כך הרבה שמחה ואהבה יש לי רק מילה אחת להגיד לכם והיא "תודה"... ענקית שיש לי אותכם נעמי ונירה .

SATERMENDOS

New member
לכם נפלאים נירה ונעמי ברכה שלי תודה

רוצה להגיד לכם נעמי ונירה תודה . רציתי להודות לכם על ימים טובים, להודות לכם על כל אותם העידודים. מתי שאני צריכה אתם כאן לצידי, מעודדת, מדברת, או סתם מחבקים אותי. אני מרגישה שיש צורך בהמון מילים, אז לבינתיים מקדישה לך המון נשיקות וחיבוקים את לא סתם עוד חברים את בשבילי ממש משפחה שלי קשה לתאר את כל מה שעובר לי עכשיו בלב נתת לי הרגשה,שתמיד יש מישהם שאותי אוהב נתת לי כל כך הרבה שמחה ואהבה ואושר יש לי רק מילה אחת להגיד לכם והיא "תודה"... ענקית תודה רבה רבה .

למעלה