נירית מפורום SEX

batman

New member
נירית מפורום SEX

נירית (השם כמובן בדוי)יצרה איתי קשר דרך הפורום. לא אספר לכם את הכינוי שלה כדי שלא תפגיזו אותה בהודעות אבל ניתן לקרוא מדי פעם את הערותיה השנונות. היא שלחה לי אי מייל בו היא מבקשת שאצלם אותה כדי שתוכל לשלוח את התמונות לחבר שלה לשעבר. הסכמתי וקבענו פגישה. נירית גרה עדיין עם הוריה בפנטהאוז מטופח באחד הרחובות הקטנים של צפון תל אביב. נפגשנו ברחבה שמול מסעדת ``קולומבוס`` בהרצליה (אגב מסעדה פצצות) לשם היא הגיעה עם חברה טובה שיש לה מכונית, מהבסיס בו הן משרתות יחד. אני מניח שהחברה ידעה את מטרת הפגישה כי היא כל הזמן הסתכלה עלי במבט שובב וחייכה ללא הרף. אחרי שנירית היתה בטוחה שאני לא האנס הסדרתי או אחד מדומיו ושהבאתי את הציוד שאמרתי שיש לי, ישבנו על ספסל אבן לשיחה קצרה. נירית סיפרה לי שעוד לפני שהתגייסה , הכירה בחור אחד והתאהבה בו עד מעל הראש. מאז ומתמיד היא הייתה חופשית בקטע המיני והיא והבחור גילו מחוזות חשק חדשים מידי שבוע. הוא היה חייל קרבי והיה יוצא לעיתים נדירות עד שנפצע פציעה קלה בידו ונאלץ לבלות תקופה בבית החולים (הצבאי). באחד מביקורי הפתע שלה, תפסה נירית את החבר ממזמז במרץ את אחת החובשות והיא מהרה להסתלק מהמקום לאחר סצינת קינאה קצרה. החבר, שבנתיים, הוצב במחנה עורפי בגוש דן, ניסה ליצור איתה קשר טלפוני ואף שלח לה אי מיילים ``רומנטיים`` באינטרנט הפנימי של צה``ל, וגם הביתה. חברותיה הטובות של נירית יעצו לה להחזיר לו באותו מטבע ולכן , לאחר שהתרשמה מהרקורד הצילומי שלי, יצרה איתי קשר. מאותו רגע הבנתי שזיון לא יצא לי מזה, אבל מה לא עושים בשביל עלמה כל כך חמודה. נסענו לביתה בתל אביב ומיד כשנכנסנו לבית נירית אמרה שהיא רוצה שאצלם תמונות שיוציאו לו, לחבר, את העיינים. שאלתי אותה אם היא רוצה שאכוון אותה אך היא אמרה שכבר הרבה זמן היא מתכננת את זה ויש לה כמה וכמה פוזות בראש. הוצאתי את המצלמה ונירית עשתה את היתר. כשכבר היו לנו מספר לא מבוטל של תמונות ונירית החליטה שזהו זה , העברתי את התמונות לדיסקטים ונתתי לה. נירית הסכימה שתמונות נבחרות שלה אפרסם בפורום בתנאי שאטשטש את עיניה. ``זה יהיה מה זה מחרמן לראות עצמי באינטרנט, כשל אחד יכול לראות אותי ולאונן עלי`` אמרה. אז לכן, אני מציג את מיטב התמונות של נירית ומאחל לה שתצליח לשגע את האקס. אותי היא שגעה.

batman

New member
לפסיכי ולרמי

נירית עדיין חיילת. לגבי תוכן התמונות, לצערי לא אני קבעתי,במקרה זה, את התוכן.

פסיכי

New member
שלום.... H-)

.. לפי דעתי נירית ממש מדהימה.... ...אבל דרך טובה יותר להתנקם לפי דעתי .. ...היא להצטלם עם גבר אחר...לא חייב סקס מלא אפשר רק פוזות של סקס.. ..והוא היה בולע את הלב שלו.. ;-)

אני מכיר ....את נירית... H-(

היי...בטמאן...התמונות שלך איכותיות ,במיוחד כשמדובר בישראליות...עפ``י התמונות..נירית..מאוד מוכרת לי..נראה לי שהייתה חיילת באחד הבסיסים בהם שרתתי..אולי היא רק דומה לאחת החיילות...אבל זה מאוד הדליק אותי...

למעלה