ניר אופיר כותב בבלוג שלו על המקלדת: כאן.
W wranger New member 26/9/05 #2 תקציר, למי שאין כוח לקרוא ניר אופיר, עורך ראשי בתפוז אנשים, מספר שנבחרו 60 סיפורים מתוך 1200, וקורא לכותבים, למצביעים ולכל מי ששמע על המקלדת להגיע ב-20 באוקטובר בשעה 15:00 לכיכר רבין, לצורך צילום הכריכה של הספר.
תקציר, למי שאין כוח לקרוא ניר אופיר, עורך ראשי בתפוז אנשים, מספר שנבחרו 60 סיפורים מתוך 1200, וקורא לכותבים, למצביעים ולכל מי ששמע על המקלדת להגיע ב-20 באוקטובר בשעה 15:00 לכיכר רבין, לצורך צילום הכריכה של הספר.
ב ברווז אמבטיה מגלומן New member 26/9/05 #3 לכל מי שלא קיבל מסר!!!!! התלוננתי על זה שלא קיבלנו מסר, וניר אופיר אמר לי שכולנו נקבל מסר מחר.
W wranger New member 27/9/05 #7 ועדיין מחכה למסר... מישהו קיבל תשובה שלילית? ממש מסר שאומר: "לא התקבלת"? או שכל מי שלא התקבל פשוט לא קיבל מסר חיובי?
ועדיין מחכה למסר... מישהו קיבל תשובה שלילית? ממש מסר שאומר: "לא התקבלת"? או שכל מי שלא התקבל פשוט לא קיבל מסר חיובי?
L lichdog New member 27/9/05 #9 אני מבין שכשהוא אמר שנקבל מסר מחר, או היום, בעצם, הכוונה היתה שלא נקבל כלום, כרגיל.
W wranger New member 28/9/05 #12 עדכון מהבלוג של ניר - "כדי למנוע טעויות במשלוח מסרים, דחינו את המשלוח למחר בבוקר. סבלנות."
S Spirite New member 28/9/05 #13 אני מניחה שגם חברי המערכת... ...הכל יכולה של "המקלדת" מתעייפים לפעמים... סבלנות.
S shoona New member 27/9/05 #6 אוףףףף התהילה חומקת מבין אצבעותי.... אני חוזרת מברלין בחמש אחר הצהריים....