ניר אתה פה?

NiR AbR

New member
אוי, הייתי פה!

לא ראיתי שכתבת את זה... חבל... בכל מקרה, מה קורה אורנה? מה חדש?

talb99

New member
הייתי בגלריה שלך...

וכל כך נהניתי! נתמונות יפיפיות, הרעיונות מדליקים ובכלל יש מעין קסם בתמונות שלך. כל הכבוד. בייחוד אהבתי את החתול הג'ינג'...עלה והצלח. טל

ornusha

New member
לא נורא!

בגדול, הכל טוב... בימים אלה אני מחפשת עבודה נוספת אז יש ראיון פה מבחן שם, כל מיני עניינים קטנים. בנתיים הגוף שלי קיבל את הצורה של המיטה. מה איתך? פחות דואג?

NiR AbR

New member
היי אורנה!

מה נשמע? עבודה נוספת? נשמע מעולה! במה את עובדת? ומה מחפשת? יש רעיונות גם בשבילי? :) אני בסיידר, אני חושב... עדיין דואג מכמה עניינים מסויימים שעדיין לא סגורים, אבל מקווה שגם הם יגמרו בקרוב, על הצד הטוב. אני קיבלתי את הצורה של הספה :) אבל אני מנסה לסחוב את עצמי לבריכה וכאלה. זה עושה הרגשה טובה... למרות שאין לי כל כך כוח. ובכלליות אז, מה את עושה בימים אלה חוץ מעבודות? לומדת משהו? תחביבים? קצת קשה להחליט או למצוא מה לעשות עכשיו, לא? (לפחות אצלי זה ככה עכשיו...) המון בריאות ורק טוב! ניר.

ornusha

New member
הי הי...

אז כמו שאמרתי בכלליות הכל טוב.... בנתיים אני עובדת במקום שאני גרה בו. אני גרה בכפר נוער שיש בו פנימייה, והעבודה שלי היא לתת שיעורי עזר לחניכים. היו לי מבחנים באל על, והיה לי ראיון במקדונלדס ועכשיו אני עושה חושבים מה כדאי. תחביבים? התחביב העיקרי שלי בזמן האחרון נהיה שינה
.... סתם, התחביב העיקרי שלי תמיד היה ספורט, ועכשיו לאט לאט אני מנסה לחזור לעצמי. היום אפילו הלכתי לאימון כדורגל, להתאמן לא לצפות... וכמו שדיברנו פעם החלטתי להתחיל ללמוד לפסיכומטרי. השגתי את כל הספרים שצריך, ויותר לא נגעתי בהם. אני צריכה לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל ללמוד. ואתה? אנחנו בערך באותה סירה. מה אתה חושב לעשות- עבודה, לימודים? דרך אגב, אני יודעת שיש בית ספר בארץ שנקרא תלתן שמלמד עיצוב ואומנות. אולי תנסה לבדוק שם ללמוד צילום או משהו... אז, תרגיש טוב ותנצל את הזמן!

למעלה