ניר - בשבילך

Section

New member
ניר - בשבילך

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל מישהו שאל איך מגיעים לראות קב"ן לפני המילואים. מספר אנשים פה לא ששו לעזור לו (בלשון המעטה) ולהסביר לו מה הנהלים, אך אני עשיתי זאת. כמובן שהשרשור נמחק ע"י אחד ממנהלי הפורום- ניר. למי מכם שלא יודע אני מש"קית קישור במקצועי הצבאי. במסגרת תפקיד זה אני מתמודדת עם אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות ועושה דברים שאני אוהבת יותר ואוהבת פחות. בין אחד הדברים שאני אוהבת פחות נמצאת ההפנייה הבאה-"דחיית שמ"פ ב- 90 יום. מופנה להערכת גורמי ברה"ן צבאיים". תאמינו לי שאני יודעת בדיוק למי מגיע לקבל את ההפניה הזו ולמי לא. אך מה לעשות אתם בתור מילואימניקים מצפים (ובצדק) שנעזור לכם גם אם דעתי אינה עולה בקנה אחד עם דעתכם. כל שהסברתי לשואל הם הנהלים פרופר. הוא היה יכול לשאול גם במשרד הקישור שלו אבל כנראה שהוא אינו מתפקד כראוי. אין לי ספק שהוא לא החייל היחיד שיש לו בעיות עם משרד הקישור שלו ומסיבה זו פנה לפורום. לכן כפי שהסברתי פה נהלים רבים אחרים, אין לי בעיה להסביר גם את הנוהל הזה. וזה בכלל לא משנה מה אני חושבת עליו. כל ההודעות שלי בפורום היו מקצועיות וחסרות דעה אישית לכן אינני רואה כל פסול בתשובתי. מה גם שכל עוד שם הפורום הוא "מילואים" ולא "תנועת בלת"ם" לדעתי יש לדון בו בכל האספקטים של המילואים. כמובן שאינני חושבת שיש לצנזר את מה שנכתב תחת- "מילואימניק- דע זכויותך" רק בגלל שאינכם מסכימים עם האופציה. אני גם חושבת שכל עוד אני מייצגת כאן את "נקודת המבט" הצבאית אין זה מן הראוי שאציג את דעתי האישית בנושא (למרות שאני בטוחה שכבר הבנתם אותה). לכשאשתחרר מצה"ל אשמח להבהיר את עמדתי בנושא יותר לעומק.

סגולית

New member
למה את

"מייצגת כאן את "נקודת המבט" הצבאית.." ? (ציטוט שלך) יש כבר מישהו בתפקיד הזה..נדמה לי שזה נקרא "דובר צה"ל" לא??

Section

New member
כי אני לא אומרת מה דעתי

אלא רק את הנהלים כמו שהם.

סגולית

New member
למה את מתחבאת??

ממי את מפחדת בדיוק?? זו מדיה וירטואלית לחלוטין, זה בדיוק המקום שבו את יכולה להשמיע את דעתך האישית והפרטית ביותר.

Section

New member
אני חושבת שאת קצת גולשת

זו לא הייתה הפואנטה של העניין.

סגולית

New member
תביני משהו

כשאת כותבת פה, אז אנשים קוראים, וכל אחד בוחר למה להתייחס מתוך הדברים שלך, אם את חושבת שיש דברים שלא ראויים להתיחסות, אז מראש אל תכתבי אותם. אבל, כשאת כותבת שאת מייצגת את הצבא, אני תוהה אם זה מינוי רשמי, או שמא לקחת על עצמך תפקיד שלא בטוח שאת יכולה למלא בכלל.

Section

New member
השאלה היא תאורטית בלבד

ומעבר לכך אני בספק אם כל דבר שאת מוציאה מפיך כשאת מנסה להסביר דבר מה הוא משפט מפתח כשלעצמו.

ניר נגר

New member
סגולגול, טוב לראותך כאן ../images/Emo24.gif

אולי תספרי לנו גם את מה דעתך האישית? :)

סגולית

New member
נירוש ../images/Emo24.gif

באתי לראות מה שלומך
אני רואה שאתה עושה פה חיים. לדעתי, הפורום הוא לטובת המילואימניקים, ואני בהחלט לא חושבת שזהו המקום לפרסם מתכונים להשתמטות. אני בהחלט עושה הבדלה בין מילואימניק שמבקש דחיה מסיבות לגיטימיות, לבין מילואימניק שלא בז' שלו.. איך אני בשבילך

ניר נגר

New member
אם אותו חייל היה פונה בבקשת

עזרה ומבקש קב"ן, אני הייתי הראשון שהיה מפנה אותו לאותו קב"ן ומסביר לו מה הנוהל, אם אותו חייל היה דיכאוני, היה אומר ומצהיר שנשבר לו הייתי מורד את הכובע ואומר לו שיפנה לקב"ן , ומהר! אבל אותו חייל ביקש ללכת לקב"ן כי נמאס לו משירות המילואים, וביקש להשתמש בכלי הנלוז הזה של הליכה לפסיכיאטר שיבדוק אותו ויגיד שהוא פסיכי וזאת על מנת להתחמק משירות המילואים. השירשור הורד בגלל שהיו בו מתכונים להשתמטות, דבר שהוא קו אדום בניהול ובחוקי הפורום הזה. נהלים זה דבר מצויין, יש לתת ולפרסם אותם לאנשים הראויים ושבאמת זקוקים להם

Section

New member
זה בכלל לא משנה למה

ואתה יודע מה? זה גם לא מעניין אותי. הוא שאל- אני עניתי. הוא לא צריך להתחנן לתשובה ולא חייב להסביר את עצמו.

ניר נגר

New member
יקירתי, אותי זה מעניין! בפורום הזה

לא יהיו מתכונים להשתמטות!!! וזה סופי... אותו בחור הצהיר בפה מלא שנמאס לו והוא רוצה לדעת איך הוא מוריד פרופיל אצל הקב"ן...שישיג את המידע הזה במקום אחר, לא בבית סיפרנו... לא על כל דבר ששואלים צריך לענות... וברגע שאתה חלק מפורום אתה צריך לעמוד בחוקים המנחים אותו

למעלה