ניר זה לא הולך ככה

sarita4

New member
ניר זה לא הולך ככה

חייבים לעשות מפגש יש פה יותר מדי מעריצות ותיקות (לפני כעשר שנים) וגם אני כלולה בניהם היתי רוצה לפגוש אותם וגם את השאר... מחכה לתשובה. שני אולי אפשר להפגש רק הותיקות אם בא לכן צרי קשר איתי. שרית

SHANILIROY

New member
שבת שלום לכולם וחג שמח../images/Emo137.gif|סבי

נארגן מפגש בסוף החודש יש הופעה בת"א . יש לכולם זמן להתארגן...

sarita4

New member
ומי שלא יוכל להגיע להופעה?

או לא יוכל לשלם עליה כי הוא בצימצומים????

SHANILIROY

New member
אפשר להפגש בכל מקום לא דוקא...

בהופעה . הצעתי את זה כבר כמה פעמים . ניר הציע להפגש בהופעה וכולם התלהבו . תחליטו מה שתחליטו אני מגיעה ....לי אין בעיה לארח אצלי את כולכם . ניר הציע באחד הדפים הקודמים את עזרתו גם למי שתהיה בעיה

la orejita

New member
דבר ראשון חג שמח!../images/Emo140.gif

ובקשר למפגש...אל תחכו לניר שהוא יחליט- לדעתי שמישהו יכתוב תאריך ואז שכל אחד יבדוק אם זה מתאים לו מבחינת התאריך. לא חייבים ללכת להופעה אם כמה מפה לא יכולים להרשות לעצמם, אבל אני לא חושבת שלהוציא 100 שקל פעם ב...יזיק למישהו..אבל אם אכן למישהו מאיתנו יש בעיה - נעשה זאת במקום אחר בכיף:) בכל מקרה, שיהיה לכולכם שבת שלום , ושוב - חג שמח !!!

sarita4

New member
מפגש?../images/Emo3.gif

אין בעיה להוציא 100 ש"ח פעם ב... אבל הבעיה שאצלי זה לא כל כך פעם ב... רק לפני שבועיים בערך היתי בהופעה אז... אם רוצים שדיויד יגיע אז צריכה להיות הענות גדולה שיגיעו הרבה אנשים לדעתי בערך 10 ופעם קודמת שניסיתי לארגן היו רק 5 אנשים שאמרו שהם מגיעם בכל מקרה לא משנה מה אז אם אתם באמת רוצים לקיים מפגש אז קצת יותר רצינות... שני דברי איתי

la orejita

New member
שריתה.....

תראי..זה לא הולך ככה - כולם יבשים:) בכל מקרה אני נרשמת למפגש הזה..אז קדימה שיתחילו להרשם ונוציא את זה לפועל כי כבר הרבה זמן מדברים על זה פה. יום טוב לכולם!!

keren arbel

New member
אני בשמחה

אני בשמחה גדולה מצטרפת... רק תיידעו אותי מתי ואם אני לא לומדת אז באמת בכיף!!! חוץ מזה חג אורים שמח לכולכם ואני מקווה להכיר אתכם בהקדם

lile0

New member
גם אני../images/Emo68.gif

אני מקווה שזה לא יצא לי על הלימודים, ואז בכיף... אולי גם אחותי תצטרף

למעלה