ניר טרטר = דודו טופז

• פותח הנושא zqz
  • פורסם בתאריך

zqz

New member
ניר טרטר = דודו טופז

נתקלתי בדודו טופז בטלוויזה עכשיו, והוא עשה לרגע איזה מבט אדיוטי ואז הבנתי שהוא ממש מזכיר את ניר. תנסו, למרות שקשה, לצפות בדודו ודימיינו איך ניר יהיה דומה לו עוד 20 שנה... אני רק מקווה שניר לא יעלב מזה.. סליחה

ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!!

שמתי לב לזה מזמן. ואני גם ממש דומה לטל פרידמן, בחוש ההומור כמובן, במראה לא ברוך השם

סנדי שלום

אנא מסרי למלכתה פלקטה שהניק ניים שלה במכבסה ויוחזר לאלתר בקרוב.

ניר שלומות

אנא מסור למלקט הפלכת (פלוך פלוך) שהניק ניים שלה בקאפיטל לטרז וזה מרגיז בעיניים:)

שלולית זהב יקרה !

מלח`עת ע` פלק`עת שואלת אם ביקורת זו היא בונה או נוקבת. אם בונה אז תודה רבה ואם נוקבת אז פאק יו (עם מישו חתיך סטייל אנוכי המלך, ולא אני לא רוצה שתמצצי לי). שלך, אני.

שלולית זהב יקרה !

מלח`עת ע` פלק`עת שואלת אם ביקורת זו היא בונה או נוקבת. אם בונה אז תודה רבה ואם נוקבת אז פאק יו (עם מישו חתיך סטייל אנוכי המלך, ולא אני לא רוצה שתמצצי לי). שלך, אני. (או אני, שלך, זה עובד בכמה וריאציות).

לא אבל יש לי משהו אחר

משככי כאבים לגב. רוצה? זה עושה שיר בלב ופלוץ בתחת.

אוי, ממש כמו נינט טייב המשככים האלה

מצד אחד הם צריכים להשכיח (ש.כ.ח) את הכאב, אבל מצד שני הם משכככככים. ועל זה אבשלום קור היה אומר- "אני לא מאמין (שאני גר בפתח תקווה) שזה ניר יותר, זו מלכת הפלקט בכבודה ובעצמה שממשיכה את השרשור בשמו".

על עץ הצפצפה שבחצר

שמחה והילולה כאן כל החוחיות עפו מדרוזיה הקפואה , העורבני המאיים פרץ פתאום בשיר, פרת בשן שמנה דשנה של ראש העיר... שריק שריק שריק שראק לולולולו לי לה טרללללללה וכל מי ששמע אמר :אחח איזו דרוזיה! על כך יש לי להשיב:"גם אני רוצה להיות דרוזינית"

גדול!

על ראש שלישי תפסו אותי, שמחה וצהלה, כמה כבר הורדתי? אף לא גידלתי בגינה! מסטול אני, מסטול אתה, נפצח פה בשירה כי זאת הפעם הראשונה ואני כבר במש-טרה טולולולולוולולו טרילילי קצין, טרילי מבחן, בול בול! ביל בל בל בל, בלבלות, בל בל בל בל טה טה טה טה טה טה לה לה, וכל מי ששאף - אמר - אמא, הפלילו אותי!

למעלה