ניר לוין הבייתה!!

ניר לוין הבייתה!!

הוא כבר מתחיל לא טוב! בונפלד ואלול עזבו בגלל הפסימיות שלו! הוא אשם לא פחות מזינו! במקום להתעסק בעוזר מאמן (בשביל זה הוא יהפוך עולמות) שידאג להשאיר שחקנים! הוא לא עושה כלום כדי להשאיר את חליבה! בסוף גם אביתר יברח עם הפסיביות הזו! זה מזכיר יותר מדי את הקיץ שעבר! בשביל מה צריך את ווחין הזה לעזאזל? הוא ממש "כיכב" בנצרת עלית! במקום להתאמץ למצוא חלוץ בשקל, שילחם להשאיר את סגרון, שלא משנה מי יביאו, הוא לא יהיה כמו אורן! אנחנו לא רוצים זרים!!

eranpes4

New member
חחחחח כבר? ביגלל אוהדים כמוך

שלא מבינים מי נגד מי ומי אשם בכישלונות הקבוצה שלנו ניראת ככה

zuli4

New member
אף אחד לא רוצה מאמן כזה..

לא במצב כזה שהקבוצה נמצאת בו, וגם לא אחרי כל הפדיחות שעשו פה המאמנים הקודמים...

וזה מה שקורה עכשיו שוב...

אז שאף אחד לא יהיה צדיק גדול ויגיד "בגלל אוהדים כמוך..."! כי מה לעשות שאוהדים כמוני זה אוהדים דואגים עם עיניים ופה

g i l 1 7 8

New member
../images/Emo163.gifעופר אתה מלך

אוהדים כמוך מלמדים אותנו מהי סובלנות, ואיך לתת צ'אנס למאמן ולשחקנים חדשים. כל הכבוד תמשיך כך... ועכשיו ברצינות! אולי כדאי שתשתוק קצת ואל תזרוק ותפטר כמו בארשבעי מצוי כל מאמן שמגיע לכאן. אתה הדוגמא לסיבה , למה ב"ש ואוכלוסיותה עדיין תקועים עם מנטליות של עולם שלישי תתבגר ותתאזר בסבלנות, זה יעזור לך בחיים גיל

איך אני יכול להירגע כש...

המאמן הישנוני הזה נלחם כדי שיהיה לו עוזר, בזמן ששחקן בורחים לנו?? הוא ידע לצרף כל מיני שחקנים אלמוניים מהסביבה, אבל את אלול ובונפלד הוא לקח כמובן מאליו?? מישו שמע אותו מבקש מזינו להשאיר את חליבה?? אני לא ישתוק! בגלל אוהדים יפי נפש (משער 5 בעיקר!) הקבוצה היום בליגה השניה! כשאנחנו, ה"באר שבעיים המצויים", צעקנו בשנה שעברה אחרי השחרור של אסי, מה אמרו אז?? אותו דבר כמו שאתה אומר! ואיפה זה הסתיים? בשחרור של בונפלד, חיים,יזרסקי ועוד כמות מסחרית של כוכבים... הפכנו לבדיחה של הליגה! בזמן שבונפלד חתם בכפ"ס, איפה היה מר לוין? בתאילנד! לבנאדם כזה, שמסתמן כגוטמן הבא, אני ישתוק? למה צריך את דרעי וווחין לעזאזל, כשיש לך את אלול ויפרח?צמד שעבד טוב בליגת העל! ואגב, אני באר שבעי גאה! ואם יש לך בעיה עם באר שבעיים, כנס לפורום של אוהדי הפועל צפון ת"א! כבר ירדו לי דמעות השנה בגלל ב"ש שנפלה, ואני לא יתן לה ליפול שנית!

g i l 1 7 8

New member
ראשית אני מבין את התחושות שלך

גם אני אוהד ב"ש וגם אני התעצבתי עם הירידה. אבל אתה מאשים את כל העולם בירידה ופה הטעות שלך. אתה רושם שבגלל אוהדים יפי נפש הקבוצה ירדה, אתה בטוח? מקודם זינו היה אשם, אח"כ גוטמן, ועכשין אוהדים יפי נפש??? שחקנים שבורחים מקבוצה שירדה ליגה זה דבר טבעי. זה ברור מאליו ששחקן דואג לקריירה שלו , והוא מעדיף לשחק בליגת העל. זה לא בגלל מאמן ישנוני...

zuli4

New member
זה בדיוק בגלל מאמן ישנוני..

אתה צודק כשאתה אומר ששחקן דואג לקריירה שלו.. אבל דווקא בגלל זה המאמן צריך להיות עירני ולדאוג להשאיר את שחקני הבית, ואת השחקנים שכן יוכלו לעלות את הקבוצה חזרה לליגת העל
למה לעזאזל צריכה הקבוצה את כל השחקנים האלה שהשד יודע מאיפה הוא הביא אותם
זה לא שאני אומרת לא לתת צ'אנס לשחקנים צעירים וחדשים, להפך שישתף צעירים, אבל צריך יותר לדאוג להשאיר את השחקנים החזקים יותר שבאמת יכולים לעלות חזרה את הקבוצה לליגת העל.. כי הרי איזה קבוצה תהיה לך בלי כל השחקנים האלה
בלי יפרח, בלי אילוז, בלי חליבה, בלי אלול..חלקם גם ככה לא איתנו כבר אז לוותר על עוד כמה..באמת בואו ניתן לקבוצה לרדת לארצית וזהו..

eranpes4

New member
שוב פעם מאמן...??

די מתי תבינו כבר המאמן משאיר ולוקח שחקנים לפי מה שאלי זינו אומר לו!! מה אתם חושבים שהוא ירוץ לספר לכם?! ומה הוא יגיד אלי זינו הבוס שלי מזלזל בקבוצה שלכם . אבל שכחתם שאולי הוא פוחד על מקום עבודתו

למעלה