ניר מולד ועפרה עמית - חדר 109

ג ד ו ל !!

ממש ממש יפה - האיורים והעיצוב הייתי אשכרה תולה את זה על הקיר שזה מזכיר לי, שבביקור האחרון שלי שם שמתי-לב לפוסטר מזוויע ממש בכניסה, משנות ה- 80 המוקדמות על בטוח, עם תמונה של ילד גיק כזה משחק במחשב סינקלייר. !!the horror the horror

Scum Bunny

New member
היי היי, עד כאן!

סינקלייר קורע את כל המחשבים המתלהבים שלכם, יא חובבי דראגון וקומוקור ו-8086.

moshikgulst

New member
זה כן!

זה מחשב ועוד איך! עם מיקלדת והכל... וגם 6K זיכרון! לא כמו האטארי 2600, שזה באמת היה מכונת משחקים..

moshikgulst

New member
מצויין!

אחלה של סיפור מאוייר באחלה של טכניקה וסגנון שמאוד מתאימים לנושא. האיורים מזכירים לי עבודות קלות ויפות שמדי פעם מבליחות ב"האבי מטאל"...

moshikgulst

New member
שכחתי לשאול...

מתי יוצא הספר החדש? היכן יהיה ניתן להשיגו?

amitomi

New member
תודה על כל התגובות!

ו... אהממ.. אם וכאשר יצא ספר, נודיע גם פה בפורום. אבל זה לא יהיה ממש בקרוב. בינתיים נשתדל להראות כאן מדי פעם קטעים קצרים.

chatenoire

New member
מדליק!

גם הרעיון, גם הביצוע, גם סגנון הציור המקסים. זה לתערוכה באייקון?

comicsgirl

New member
ענק!

איחד מהדברים המצחיקים ביותר שקראתי בזמן האחרון- ואותי לא מצחיקים כ"כ בקלות :)

מצויין

הציורים באמת יפים והצביעה נהדרת, אבל הסיפור קצת הבהיל אותי בהתחלה. חשבתי לעצמי, נו הנה עוד קומיקס אינדי שמנסה להראות בירוקרטיה בצורה משעשעת. היה קלישאי, אבל מאוד מצחיק ומאוד ישראלי. ואז כמובן בא הטוויסט ובכלל הפך את הדף הזה למיני-קלסיקה. קצת OTHER SIDE, אבל עדיין אפקטיבי ומפתיע. באמת שלא ראיתי את הטוויסט בא וזה כבר הישג. עוד! עוד! עוד! עוד! עוד!

Scum Bunny

New member
וואו

אתה מודע לזה שכותרת ההודעה שלך הורסת את הפואנטה לכל מי שעוד לא קרא את הקומיקס? ספויילר, כאילו? שיואווו.

למעלה