ניר.. מה המסנג´ר שלך? בברכת שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום!
N nir y agus New member 24/12/02 #3 לירז[email protected]../images/Emo183.gif כתטבת מסנג´רי נמצא בכותרת הנושא לתגובה. בברכה ניר
פ פרפר כחול לא בוכה New member 25/12/02 #5 אחלה ליאת...|מטריה.| פרפר- בבגלל שראיתי פרפר חמוד היום כחול- בגלל הראש החרמן שיש לי...... לא בוכה- מטאפורה נחמדה ל.... "אל תעוף לי, פרפרי הנחמד הכחול....." בקיצור חירפון קבלו אותי שוב
אחלה ליאת...|מטריה.| פרפר- בבגלל שראיתי פרפר חמוד היום כחול- בגלל הראש החרמן שיש לי...... לא בוכה- מטאפורה נחמדה ל.... "אל תעוף לי, פרפרי הנחמד הכחול....." בקיצור חירפון קבלו אותי שוב
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 25/12/02 #8 לירז זה באמת כינוי מדהים. מה שלומך? מה חדש עם ביה"ס "חצב"? וכמובן, מה חדש עם הילי הנחמדה? מחכים לקרוא פרטים ממך וכמובן גם מרון, [אגב, מה שלומו?] ליאת.
לירז זה באמת כינוי מדהים. מה שלומך? מה חדש עם ביה"ס "חצב"? וכמובן, מה חדש עם הילי הנחמדה? מחכים לקרוא פרטים ממך וכמובן גם מרון, [אגב, מה שלומו?] ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 25/12/02 #7 ניר כל הכבוד על השינוי, לשנות דברים זה דבר טוב, [תלוי כמובן על איזה שינוי מדברים]. זהו כינוי מאוד נחמד, ליאת.
ניר כל הכבוד על השינוי, לשנות דברים זה דבר טוב, [תלוי כמובן על איזה שינוי מדברים]. זהו כינוי מאוד נחמד, ליאת.
פ פרפר כחול לא בוכה New member 26/12/02 #9 תודה רבה ללירז ולליאת../images/Emo183.gif דיווח קצר הגעתי לפרק 120 בטלנובלתי על סנטיאגו. מחר לא היה בבצפר ולכן- יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש וזהו ניר
תודה רבה ללירז ולליאת../images/Emo183.gif דיווח קצר הגעתי לפרק 120 בטלנובלתי על סנטיאגו. מחר לא היה בבצפר ולכן- יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש וזהו ניר
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 26/12/02 #10 ניר אתה לא צריך להודות לנו, גם כאן הבענו את דעתנו, זה בסדר. מחכה לפירסום "סנטיאגו", בקוצר רוח, ליאת.