נישברתי ושלחתי לו הודעה....

נישברתי ושלחתי לו הודעה....

אני מרגישה כל כך מטומטמת שלחתי לו עכשיו SMS "אני בשוק שלא טרחת להתקשר ולראות שאני בסדר אחרי שפגעת בי בצורה כזו. כבר שכחת שלפני שבוע התחרמנת איתי?" אני כל כך פגועה הלב פצוע נפגעתי מאד!!! איך יתכן שבן אדם כל כך הפכפך. אני מרגישה כל כך מנוצלת ופגועה. הוא לא הגיע ל-SMS שלי. בוחר להתעלם. אני לא מבינה - איפה הלב שלו???

spooni

New member
כל כישלון מעלה אותך שלב מעלה ...

זה לא קשור לאיפה הלב שלו ואיפה לא. גברים שונים מאיתנו , מרגישים שונה מאיתנו , מביעים דברים שונה מאיתנו, מתגברים על נשים בצורה שונה משאנו מתגברות על גברים. עזבי אותך מלחשוב על מה הוא ומה לא. תתמקדי במה שאת לא צריכה לעשות , אל תתני לו כל כך הרבה כוח. ותתמקדי בלאהוב את עצמך יותר ... את החזקת מעמד כמה זמן ? אז נשברת ...תמשיכי הלאה ..תחזקי את עצמך. אני מצטערת אם אהיה אכזרית אבל אני מרשה לעצמי כי גם אני מנסה להתנתק וגם אם הבחור שלי כן מכבד אותי , שורה תחתונה מצבי כמצבך, הוא לא מעוניין בי. בקיצור, אנחנו לא מזיזות להם והם לא שמים עלינו אז ...בואי נדאג לנו ולא להם. בהצלחה.

אני נאלצת להיות הרעה בסיפור

ולומר לך את זה קצת קשוח: הוא פשוט מיצה כל מה שהוא רצה מלכתחילה ממך. ונעלם. את שואלת איפוא הלב שלו? ממשיך לפעום ולהעביר דם - במיוחד לזין שלו.

למעלה