נישואים אזרחיים ופטור

bergrnet

New member
נישואים אזרחיים ופטור

האם מלש``בית שנישאה נישואיים אזרחיים טרם גיוסה פטורה מגיוס?

bergrnet

New member
ברור שאתה לא איש מעשה

אם היית אחד כזה היית יודע שזמן=כסף וביזבוז זמן במענה חסר משמעות לשאלה שאין לך חצי מושג לגביה הוא ביזבוז כסף. אתה כזה פילנטרופ?

תשובה לשני השאלות שלך

או קיי. אז קודם כל כן. אם את מתחתנת את לא צריכה להתגייס. כלומר את פטורה משירות צבאי. דבר שני. שאלת למה הוא ענה לך אם לא היה לו מה להגיד. אז תני לי לספר לך. הברנש הזה PARANOID הוא מלש``ב. נשמע תמים הא? אז זהו שלא. מלש``ב הוא יצור שאין לו כלום. ממש כלום, החברים התגייסו כבר ביולי, הכסף שהרוייח לאחר הלימודים כבר מזמן בוזבז על יציאות וחופשות. הדבר היחיד שנשאר למלש``ב זה הזמן עד לגיוס. אבל פרנואיד הוא מלשב מסוג מתוחכם יותר. הוא אחד מאלה שמגוייסים במרץ זאת אומרת שבערך 9 חודשים של זמן בלתי ממומש יש לו למלש``ב הזה. אז כפי שאת רואה. אין לו כל כך הרבה מה להפסיד מלענות לך. למען האמת זה מה שמחזיק אותו (ואותי) מלהשתגע...

bergrnet

New member
עכסן, כמה הבהרות

א.הייתי שמח (שים לב, שמח, לא שמחה) אם היית מציין אם המידע שבידך מהימן, את מקורותיו ועד כמה הוא עדכני ב.האם ידוע לך אם יש אפשרות להינשא נישואים אזרחיים בארץ

kirail

New member
מה הקשר?

אין בארץ, אבל יש בחו``ל, והם תקפים בארץ כמו נישואין אחרים.

מיכלוש

New member
קשור מאוד!!!

לא אמרתי שלא מקבלים את זה בארץ אבל השאלה הייתה אם יש בארץ ולא אם מקבלים את זה בארץ או לא!!! אני רק עניתי על השאלה!!!

אההה זה קצת שונה

אם אתה גבר אז שום נישואים שבעולם לא יפתרו אותך מלהיות חייל. מה שכן, יהיו לך טונה של הקלות (קל``ב, בחירה בסוג השירות, משכורת גבוהה יותר, רשיון עבודה, וכו`) הכל זה מידע מהימן, פשוט יצא לי לעבוד עם שני אנשים שביררו את העניין (האחד, אחד נשוי בסדיר והשנייה אחת שמנסה להתחמק ע``י חונה)

bergrnet

New member
מה יהיה איתך?

לא רק שאני גבר, אלא מזמן סיימתי את שירותי הסדירץ העניין שלי בנושא הוא עבור חברה, עכשיו הכל מתחיל להתחבר?

למעלה