נישואים ומשפחה

efi279

New member
נישואים ומשפחה

שלום, אני מוצא את עצמי כותב בפורום ואני מקווה שהדברים שלי יגיעו ליעדם. אני בחור בן 28, בוגר תואר ראשון ושני במשפטים ועמוק בארון. לאחרונה, מעסיקה אותי יותר ויותר המחשבה על משפחה וילדים. אני רואה את חבריי הטובים ביותר מתמסדים ומקימים משפחה וזה מאוד מפריע לי. אני יודע שרובכם יאמרו לי שאני צריך לקבל את מה שאני ומי שאני אבל אני מאוד מעוניין לשמור על החזות ההטרוסקסואלית שלי. זה חלק מהאישיות שלי ואני לא חושב שאוכל להתמודד עם המציאות אחרת. ניסיתי לצאת עם נשים במסגרת סטרייטית אבל אני לא יכול ולא רוצה להשלות אותן. אני חושב שמגיע להן בחור שיוכל לאהוב אותן באמת. אישית, אני מאמין בכנות זה מאוד חשוב לי. אני בטוח שישנם נשים בדיוק במצב שלי שרוצות להקים משפחה ומצד שני לא מוכנות להשלות את בן הזוג...אני מאמין כי אהבה אינה דבר חד-מימדי ואפשר לחיות גם ביחסים של שותפות גורל הערכה שיצמחו לאהבה (אולי לא פיזית אבל אהבה). הייתי מאוד שמח לפגוש מישהי כזו... אולי בהתחלה להתכתב לפני שנחשף האחד בפני השני. אני מבטיח לשמור על אנונימיות ולהיות כן ואמיתי.

האישיות שלך היא לשקר לסביבה?

אתה יודע שאתה יכול להיות גבר-גבר ועדיין להיות הומו פעיל וגאה במי שהוא, נכון? ומילא לשקר לעצמך ולסביבה - זה עניינך והחיים שלך והשקרים שלך. לדעתי מאוד לא נכון להכניס לשקרים האלו גם ילדים, כי סופם של שקרים להתגלות וילדים לא צריכים לשלם את המחיר על השקרים האלו.

יש הודעה בהמשך העמוד

של kukisha, שלא כתבה את הדברים שאתה כתבת כאן, אבל אולי כדאי בכל זאת לברר איתה. מכיוון שכתבת אני מרשה לעצמי לשאול - איזו מציאות חדשה אתה מאמין שתיווצר לך בתור הומו שהיא שונה מזו של סטרייט? אני יכולה להגיד לך שביום יום שלי זה שאני לסבית תופס חלק מאוד קטן בחיים שלי. כמו הרבה סטרייטים גם אני עובדת וחיה בזוגיות ומבלה וכו'. אני לא מרגישה שהמציאות של חברותיי לעבודה שנמצאות בזוגיות סטרייטית היא שונה מהותית משלי. לא שצריך להשתמע מזה שהיה לי קל להגיע לזה - זה לקח זמן עד שכל הסביבה שלי ידעה שאני לסבית וקיבלה את זה. אבל הופתעתי כל הדרך לגלות שדווקא מי שאני חושבת שלא יקבל דווקא מקבל בברכה. העולם היום והאנשים סביבנו הם הרבה יותר פתוחים ממה שאנחנו לפעמים חושבים. היום אני חיה בשלווה, נחת ואושר עד כמה שאפשר, וזה לגמרי היה שווה את הדרך. הילדים שלך והמשפחה העתידית שלך הם עניין שלך - אבל בכל זאת חשוב לי להציע שתבהיר קצת יותר לעצמך (וגם לנו אם תרצה) מה הדברים שמפחידים אותך והאם הם אלו שמכוונים את הבחירות שלך. אשמח מאוד אם תישאר ותספר לנו עוד
.

למעלה