נישואים

נישואים

HELLO מהו התהליך באופן כללי, לקבלת PR אחרי נישואים לקנדי? תודה רבה רבה רבה לא מצאתי בפורום תשובה לשאלה זו.

כניראה שלא הסתכלת למעלה בסרגל הכחול יש מאמרים

ובמאמר השלישי בסעיף הגירה, יש לינק לאתר ההגירה, ושם יש הגירת משפחה,את מורידה את ערכת הטפסים המתאימה ושולחת או למיסאסגה או לשגרירות לפי העניין, ולאחר תהליך של כמה חודשים עד שנה את מקבלת PR . את חייבת לעשות לנדינג בקנדה תוך שנה מיום הבדיקה הרפואית ולגור כאן שנתיים מתוך כל חמש, אחרת את מאבדת את ה PR . אם אחרי שתקראי את כל החומר לגבי הגירת משפחה באתר ה CIC יהיו לך שאלות את מוזמנת לשאול אותן. בהצלחה.

אילו בדיקות רפואיות יש לעשות?

היי לא מצאתי את בסרגל הכחול מאמרים של הגירת משפחה (למען המאת הסרגל לא זז). דבר שני, אני לא כ"כ טובה באנגלית, אבל לבעלי יש אזרחות (וגם הוא לא משהו באנגלית), וחשבנו אולי גישושים ראשוניים לגבי הגירה לקנדה. אילו בדיקות רפואיות יש לעשות? האם כדאי לעשות את תהליך קבלת ה PR (עבורי) בקנדה או בישראל? תודה רבה

flafson

New member
לבעלך יש דרכון קנדי?

אם הבנתי נכון ויש לו, כלומר אזרחות אז האפשרות הכי טובה בשבילך לקבל PR היא שהוא יעשה עליך ספונסרשיפ. הבעיה שאם אתם גרים בארץ ואין לכם שום דבר בקנדה אז תהיה לכם בעיה להוכיח שהוא יכול "לתמוך" בך בקנדה, אז אני מניח שבמקרה כזה הכי טוב ששניכם תעברו לקנדה ותתמקמו שם כדי שהוא יוכל לעשות לך ספונסרשיפ. מה שכן מאוד יכול להיות שלא צריך את כל הטרחה הזאת, יגאל בן ציון שהוא אחד מהמקצועיים ביותר בתחום ההגירה לקנדה, אמר לי לפני כמה זמן, לגביי לפחות, שלמרות שאני לא יכול להראות יכולת כלכלית בשביל לעשות ספונסרשיפ לחברה שלי בגלל שרק השתחררתי ואני לא עובד, אז לפי תקדים משפטי של מישהו שהיה במצב דומה לשלי כן יאשרו אותי. יכול להיות שאני סתם מדבר שטויות ולא קשור בכלל לנושא אבל אני חושב שיש פה דמיון.

למעלה