Hadas Silver
New member
שלום לכולם התחלתי בימים האחרונים לקרוא בהרבה פורומים על סקס.. אני נמצאת במצב מורכב.. נשואה כבר כמה שנים ולצערי יש לנו בעיות בתחום המיניות.. אין לנו ילדים, כלב מאוד אהוב.. כשנה לאחר שהתחלנו לצאת התחילו בעיות זקפה אצלו.. הייתה תקופה ארוכה של הדחקה מצידו.. בינתיים התארסנו והתחתנו. הקשר הזוגי מאוד טוב.. יש לנו את אותו ההומור, מחשבה דומה, התנהלות כלכלית דומה ואהבה מאוד גדולה לכלבים.. בעיית הזיקפה שלו היא חרדתית, היינו סך הכל אצל 3 מטפלים ואין התקדמות של ממש (מדובר על 5 שנים) לאחרונה נשברתי.. זו חלק מהסיבה שהתחלתי לפשפש בפורומים כאלו.. אני מרגישה נבולה, לא נחשקת, כאשר אנחנו מנסים להיות אינטימיים זה מרגיש מאולץ ושהוא עושה את זה אך ורק כדי לרצות אותי.. אני רוצה את התשוקה החייתית, הבלתי נשלטת, שחוויתי אותה הרבה מאוד בעבר (לא ממנו לצערי).. כרגע אני בנקודת שבירה, ייתכן שהמצב נוצר בגלל הדינמיקה ביניינו (יש לי נטייה לשלוט, אני בחורה שאפתנית, מצליחה ולא מוותרת לעצמי בכלום) ניסיתי לדבר איתו שייתכן שלא יהיה פתרון והדינמיקה ביניינו היא הבעיה ואני לא אוכל להשתנות (וגם לא ארצה). הוא לא מוכן לשמוע על פרידה/הפסקה ואומר שיפגע בעצמו אם אעזוב.. אתמול אמרתי לו שאני רוצה הפסקה, התעצבן והטיח בי שהחלטתי את זה לבד (מאוד קשה לי לפגוע בו ואני נוטה להתקפל), אמרתי לו שאני יודעת ומרגישה שאין לי ברירה.. הוא כעס ואמר שאני לא אוהבת אותו אם אני עושה לו את זה.. בסופו של דבר הוא העיר אותי מספר פעמים בלילה עם התקף חרדה ואמר שהוא לא רוצה שאסע להורים שלי.. חיבקתי אותו ואמרתי לו שלא אסע.. מרגישה תקועה וחנוקה.. לא מבינה למה הוא רוצה לחיות ככה.. אני בת 30, בלי ילדים (רוצה מאוד) ומרגישה שאני מבזבזת את השנים שלי.. מחפשת תמיכה.. אני כל כך חרמנית... כל כך רוצה מגע של גבר, זקפה של גבר, שישלוט בי, שיהיה חזק ממני, ללקק אותו, לרדת לו, להריח אותו, מתגעגעת לריח של סקס רצוף ושטוף נוזלים, זיעה ותשוקה... גבר פראי שיודע לגעת באישה, אוהב לרדת לה ומוטרף מחרמנות.. לפעמים אני שוכחת שקיימים גברים כאלו...