נישואין אזרחיים, בדרך (?)

נישואין אזרחיים, בדרך (?)

"נשיא בית המשפט העליון, אהרון ברק, קרא היום (ד') לכנסת לקבוע סטטוס קוו לאלפי הזוגות הנישאים בנישואים אזרחיים ולעגן בחקיקה את סוגיית דמי המזונות לנשואים בהסדר כזה ולידועים בציבור, "שיתאים לערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית"." לא שהוא התכוון בדיוק אלינו... זה פסק-דין בערעור של זוג שנישא בנישואי פראגוואי... אבל אין ספק שיש לזה קשר גם אלינו
שווה לקרוא גם את תגובתה של עו"ד אירית רוזנבלום לפסק-הדין.

אבא גאה

New member
כן? שווה לקרוא?

לי זה לא שווה כי הם גובים ממני כסף. ועם כל הכבוד "לתכנים הכי טובים ברשת" , תארזו לי את התכנים של מעריב / הארץ. תודה.

הכנתי שלט גדול שאומר

אני איתך לכל אורך הדרך. ואז בא השכן (שהחליט שהוא סוכן סמוי של ווינט) ואמר לי שאסור להוציא שלטים בשכונה.

blonda3

New member
כן, שווה לקרוא../images/Emo45.gif

ואין בעיה ולא צריך לשלם לוווינט בשביל לקרוא.... אפשר לשאול שאלה? ערבה כתבה לי למעלה שיש זוגות שנפרדים ומשלמים מזונות ויש ביניהם הסדרי משמורת גם כשהחוק לא מחייבם. אז רציתי לשאול אתכם האם לדעתם או מנסיונכם גירושין או פרידה של זוג הומולסבי עם/בלי ילדים נעשים בצורה יותר הוגנת ויותר מכובדת מאשר אצל זוגות סטרייטים? או שזאת הכללה מידי גסה? ופסק הדין הנ"ל בהחלט מהווה ציון דרך.

אבא גאה לא בארץ..

ותושבי חו"ל לא יכולים לקרוא בווי-נט אלא בתשלום
. ולגבי פרידות - נראה לי שאין מקום להכללה... כבר ראיתי יותר מדי, בשביל שאוכל להיות נאיבית. אצל לסביות או הומואים, כמו אצל סטרייטים, יש כאלה שבעת פרידה רואותים לנגד עיניהם את טובת הילד/ה בראש, ויש שנקמנות וכאב מסמאים את עיניהן.

blonda3

New member
הבנתי...אז לא נכליל.

ולגבי ווינט אפשר להעתיק לפורמט אחר ולהביא פה כקובץ? (אין לי מושג אם זה חוקי,אבל....) או לשלוח לו במייל..... או במסר?

אורי 0

New member
ןעוף נושא

(כמו עוף גוזל) לאחרונה מתנהל דיון ברשימת התפוצה של לימודי נשים /מזה"ת בישראל על "השפעת הילדים על הקריירה של האשה האקדמאית" (שלושה ניחושים מהי). דובר רבות על חלקו של בן הזוג בנושא, בן הזוג, כי כל אלה שהעלו את חויותיהן היו סטרייטיות ונשואות. אני מכיר זוג לסבי אחד בשטח הזה, ואין לי מושג מה קורה שם. אבל מעניין אותי - מה קורה באמת עם לסביות? האם חלוקת העבודה היא יותר שויונית - והאם היא באמת עוזרת? ובזוגות הומואים, אם מוכרות דוגמאות?

למעלה