הראש שלו במשבר
בצחוק...
תקשיבי יקירה, שני כאן שני דברים:
1. עד כמה בעלך מקבל אותך כמו שאת.
2. כמה את מקבלת את עצמך והאם את שלמה עם עצמך.
דבר ראשון, בעלך לא מקבל אותך (כנראה אף פעם לא קיבל) ורוצה לשנות אותך (וקיווה שיצליח עד כה). לא די בכך, הוא מתנה את טיב היחסים ביניכם במספר הקילוגרמים שלך.
בחוץ, במקום שלא "ידפוק חשבון" הוא מתבייש בך, שחס וחלילה לא יראו אתכם יחד ויקשרו אותו אליך. אבל גם בבית הוא לא מראה לך אהבה וסקס הוא עושה איתך בשבילו בלבד.
נראה לך שזה ישתנה אם תרדי במשקל? האם היה שינוי ביחסו אליך בעבר כשהצלחת לרדת במשקל?
אני בספק.
דבר שני, ככה על הדרך, הוא מוריד לך את הביטחון עצמי, גורם לדימוי העצמי שלך לבצע נחיתת אונס.
ואת? מקבלת אותו כמו שהוא, למרות שהוא לא מושלם (מי כן?) ו.. לא נעים לומר, נכנעת.
אז לגרום לו לחשוב אחרת עליך זה כמו לגרום לכלי רכב אחר לפנות שמאלה כשהנהג מאותת ימינה. מה שיותר חשוב הוא לא לתת לעצמך ליפול למניפולציה שהוא עושה.
לא רוצה לגעת ולנשק? שלא יגע ושלא ינשק!
לא רוצה ללכת איתך לים? לא צריך, לכי לבד, עם הילדים, עם חברות ותשאירי אותו לבד.
פנקי את עצמך בלוק חדש, בגדים מחמיאים. צאי לבלות בלעדיו.
הוא רוצה לעשות סקס? רק אם בא לך, את קובעת את הקצב, את הזמן, את התנוחה. רק מה שאת אוהבת.
אכלי מה שבא לך בלי נקיפות מצפון (אלא אם יש בעיה בריאותית כלשהי ויש הגבלות מסוימות).
אני הייתי מרחיקה לכת במקומך ואם היית מחליטה על דיאטה חדשה, תבשלי רק את התפריט שלך, שגם הוא יאכל מאכלים דיאטטיים, מה יש?
עשי כל מה שעושה לך טוב.
ההרגשה שלך הרבה יותר חשובה. את צריכה להיות שלמה עם עצמך. אם את לא שלמה עם עצמך, זה הזמן לחשוב מה צריך לשנות ומה האופציות שלך.
אך אם את שלמה עם עצמך, את תראי יפה וזוהרת ואף אחד לא יוכל עליך. גם לא בעלך.
בהצלחה.