נישואין!!! הכי טוב

new sol

New member
נישואין!!! הכי טוב../images/Emo6.gif

יש לך שתי אופציות בחיים: להשאר רווק ולהרגיש אומלל, או להתחתן ולרצות למות להתחתן זה כמו ללכת עם חברים למסעדה. אתה מזמין מה שחשקת וכשאתה רואה מה קיבלו האחרים, אתה חושב שהיית צריך להזמין מה שיש להם במסיבה, אשה שואלת את חברתה: "נדמה לי שאת עונדת את הטבעת באצבע הלא נכונה?". נכון. כי אני נשואה לאיש הלא נכון". לאחר מריבה, הבעל אומר לאשתו: " את יודעת, כשהתחתנתי אתך - הייתי אידיוט !" והיא ענתה לו: "כן יקירי, אבל הייתי מאוהבת ולא הבחנתי שאתה אידיוט" אישה פרסמה מודעה בעתון. "מחפשת בעל" וקיבלה מאות מכתבים בהם היה כתוב: "קחי את שלי" כשאישה "גונבת" לך את הבעל אין נקמה מתוקה יותר מאשר שהיא תשאר אתו גבר הוא בלתי-גמור עד שהוא מתחתן. אחרי זה הוא גמור ילד שואל את אבא: "כמה עולה להתחתן?". והאבא עונה: "לא יודע. עוד לא סיימתי לשלם" ילד שואל: " אבא. זה נכון שבהרבה ארצות באפריקה גבר לא מכיראת אשתו עד אחרי החתונה?". אבא עונה: "! כן. זה קורה בכל מקום בעולם" היה פעם גבר שאמר: "לא ידעתי מהו האושר האמיתי עד שהתחתנתי ואז זה כבר היה מאוחר מדי" אשה אחת אמרה לחברה שלה: "אני זו שהפכתי את בעלי למיליונר" והחברה שאלה: - "למה? מה הוא היה לפני החתונה?" הוא היה מולטי-ביליונר" הנישואין הם ניצחונו של הדמיון על פני האינטליגנציה. הנישואין השניים הם ניצחונה של התקווה על על פני חוסר הלמידה מהנסיון הראשון לולא הנישואין, הגברים היה מסיימים את חייהם במחשבה שהם מעולם לא עושים טעויות במהלך מריבה לוהטת על כסף וחסכון, הבעל אמר: "לו למדת לבשל והיה לך הרצון לנקות את הבית, היינו יכולים לפטר את העוזרת". רותחת האשה ועונה: " ככה? לו למדת לעשות אהבה, יכולנו לפטר את הנהג ואת הגנן !" הדרך הכי יעילה לזכור את יום ההולדת של אשתך, זה לשכוח אותו פעם אחת ! גבר אומר לחברו (בגאוה!): "אשתי היא מלאך" החבר עונה: "יש לך מזל. שלי עדיין בחיים"

new sol

New member
|גולגואין כניסה לפמניסטיות../images/Emo129.gif

‏אזהרה: הקריאה היא באחריות הקורא ואסור שייקרא ע"י פמיניסטית!!! ***************************************************************** ‏שאלה: למה יש הרבה תאונות אחרי שגברים שותים? ‏תשובה: כי הנשים צריכות לנהוג הביתה ***************************************************************** ‏שאלה: איך הופכים חתולה חמודה לכלבה עצבנית? ‏תשובה: מתחתנים איתה ***************************************************************** ‏שאלה: מה המוטו של רווק מושבע? ‏תשובה: עדיף קרטון חלב במקרר מאשר פרה במטבח ***************************************************************** ‏שאלה: למה נשים מזייפות אורגזמה? ‏תשובה: כי הן חושבות שלגברים באמת אכפת ***************************************************************** ‏שאלה: מדוע לאישה שמורה המילה האחרונה בויכוח? ‏תשובה: כיוון שכל מה שיאמר הגבר אחרי זה יהיה התחלה של ויכוח חדש ***************************************************************** ‏שאלה: מה ההבדל בין אישה לעיט? ‏תשובה: העיט לפחות מחכה עד שתמות כדי לאכול את הלב שלך ***************************************************************** ‏שאלה: מה משותף לאישה ולקונדום? ‏תשובה: שניהם מבלים יותר מדי זמן בארנק מאשר על הזין ***************************************************************** ‏שאלה: מה משותף לגבר וללב? ‏תשובה: אם הוא לא דופק, הוא מת ***************************************************************** ‏שאלה: מדוע אין רופא גברים כמו שיש רופא נשים? ‏תשובה: כיוון שלהיות גבר זה לא מחלה ***************************************************************** ‏שאלה: כמה גברים צריך כדי לפתוח בקבוק בירה? ‏תשובה: אף לא אחד.‏ הבירה צריכה להיות כבר פתוחה כשהאישה מגישה אותה ***************************************************************** ‏שאלה: מה הסיבה לכך שאשתך יוצאת כל רגע ורגע מהמטבח בכדי לצעוק עלייך ולהטריד אותך? ‏תשובה: כי השרשרת בה קשרת אותה, ארוכה מדי..... ***********************************************************

למעלה