נישואין ואזרחות קנדית

Crimson Lips

New member
נישואין ואזרחות קנדית

שלום, אני מתכוונת להתחתן עם בחור קנדי ואני רוצה לדעת האם אחרי החתונה אני צריכה להגיש בקשה מיוחדת לויזה או לאזרחות או שהכל קורה באופן אוטומטי?

כדאי לפתוח בתהליך רק כשתרצו לגור בקנדה בפועל

כיוון שקבלת אזרחות אינה אוטומטית, היא מחייבת לגור בקנדה 3 שנים במעמד של תושב קבע, לפני שאת זכאית לבקש אזרחות. כשתתחתנו, אם תחליטו לגור בקנדה לפחות 3 שנים, תצטרכו לפתוח עבורך תיק הגירה במסלול משפחה, שמשמעותו שבעלך הקנדי מצהיר שאתם עוברים לגור בקנדה והוא מוכן להיות ספונסר שלך. ואז את מגישה ומקבלת תוך כחצי שנה מעמד של תושבת קבע. אם את לא עוברת לגור בקנדה, בסופו של דבר, את מאבדת את המעמד.

Crimson Lips

New member
תודה ועוד שאלה

רק לחדד, במידה ואני לומדת בקנדה אני עדיין במעמד של international student או שיש מעמד מיוחד לאנשים כמוני? כלומר - האם מעמד של תושב קבע נחשב למעמד של אזרח? ואיך הם בודקים אם אני נשארת 3 שנים? לא שאני מתכוונת לא להישאר, אבל איך צריך להוכיח את זה?

ברגע שאת מתחתנת, ומבצעת את תהליך הספונסרשיפ

את מקבלת תושבות קבע, מעמדך ישתנה לסטודנטית תושבת ושכר הלימוד יהיה יותר נמוך. אחרי 3 שנים של תושבות, את צריכה לבקש אזרחות וצריך להוכיח שהות בקנדה 1095 יום בתוך 4 שנים כלומר שהות בפועל של 3 שנים מתוך 4. יש להם רישום של הכניסות והיציאות שלך מקנדה במערכת המחשב של ביקורת הגבולות, את גם מצהירה, ואת כקנדית טובה לא תצהירי הצהרה שיקרית.

amirshuval

New member
מושבניק אני מזכיר שוב

נישואין לאזרחים קנדיים מנטרלים את מחויבות הישיבה כPR.הזמן במחיצת בן זוג קנדי מחוץ לקנדה נחשב כזמן בתוך קנדה.

Xirus

New member
אנא פרט בבקשה

האם אחרי שאישתי תקבל את ה-PR היא לא חייבת להישאר בקנדה על מנת שלא לאבד את המעמד? (אני עושה לה ספונסורשיפ).

Xirus

New member
אני אזרח מבטן ומלידה - ועוד ניואנס קטן

האם במקרה הספציצי חייבים לעשות לנדינג תוך זמן מסוים או שגם את זה אפשר למרוח בשם האזרחות של הספונסר?

amirshuval

New member
לנדינג

חייבים לעשות בגלל תקפות הבדיקות הרפואיות והויזה.אבל אחרי זה לא חייבים לגור בקנדה בשביל לשמור על מעמדה של אישתך.

Xirus

New member
שכחתי משהו חשוב

אם עושים לנדד ואז מתחפפים - מתי אפשר להגיש בקשת אזרחות?

amirshuval

New member
after you

actually reside physically in Canada for 3 years out of the 4 years preceding the application for citizenship.

Plastic Angel

New member
תודה רבה לשניכם! ועוד שאלה אחרונה..

האם אזרחות קנדית מבטלת את האזרחות הגרמנית?

amirshuval

New member
ייתכן שגרמניה

לא מרשה חזקה באזרחויות נוספות.הרבה מדינות אירופאיות לאמאפשרים זאת.צריך לבדוק את זה בצד הגרמני.קנדה כיום מאפשרת החזקה באזרחויות נוספות.

למעלה