נישואין וידידות - שאלה לנשואים מבינכם

Darkest Hour

New member
נישואין וידידות - שאלה לנשואים מבינכם

רצינו להתייעץ איתכם בנושא מסוים שעלה היום ומטריד אותנו. אנחנו נשואים טריים, חודשיים וחצי. היום יצרה איתי קשר בחורה שהייתה ידידה טובה שלי עד לפני כשנה, הקשר איתה היה אפלטוני לחלוטין ומעבר לזה היה מבוסס כולו כרובו על התכתבויות וטלפונים למעט מפגש קצר אחד, אותה בחורה רצוי לציין היא לסבית מוצהרת, שלחה לי מייל ומשם חזרנו להתכתב בקצרה, סיפרה לי כמה שהיא שמחה לשמוע על הנישואין שלי וכמה שהיא מאושרת בשבילי וכמה שהיא תשמח לחדש את הקשר ולהכיר את בת זוגתי. סיפרתי לאשתי על העניין, התייעצתי איתה, רציתי שהכל יהיה בסדר מבחינתה ושתבין שהקשר אם יהיה, יהיה משהו פתוח לחלוטין שהיא תדע מהכל. אמרתי לה שהבחורה מעוניינת להכיר אותה ושמלבד שיחות וירטואליות אולי יצא לנו להפגש בבית קפה לעיתים רחוקות. מבחינתי העניין יכול להתאים לי, מהסיבה שבדיוק עברנו דירה לעיר נעוריה של אשתי, לה יש שם את כל החברות שלה והמשפחה שלה ולי אין שם אף אחד, וכעת כשאותה ידידת עבר חזרה לדבר איתי, אז יצא גם לי להפגש עם עוד מישהו מלבד המשפחה (אנחנו גרים כרגע אצל המשפחה שלה). אשתי לא התלהבה בלשון המעטה מהרעיון, לטענתה מספיק שלפני שנתיים אותה בחורה אמרה לי בשיחה חד פעמית שאם היא הייתה מחליטה להיות עם גבר זה יהיה אני, וזה כבר פתח לקשר רומנטי שיכול להפתח ביננו, זה שהבחורה לסבית מוצהרת לא משנה את העובדה... ומעבר לזאת, היא טוענת גם כי אין מקום בנישואים לקשרי ידידות (למרות שלאשתי יש ידידים מהעבר שלה ואני לא אמנע ממנה לפגוש אותם במידה ותרצה בזאת). מה דעתכם בנושא?

Vdrums

New member
חבל שאישתך לא מוכנה לתת לך צ'אנס ולא

סומכת עליך, במיוחד שהידידה שלך רוצה לפגוש גם אותה ולהיות חלק ממעגל החברים של שניכם. שאלת את אישתך מה ההבדל בין הידידים שלה לידידות שלך?

אתה בטוח שאלו כל הפרטים..?

האם לאישתך יש סיבה להרגיש מאויימת? להרגיש שיש הבדל בין הידידים שלה לידידות שלך..? יש סיבה לחוסר האמון ולאי נתינת צ'אנס..?

Darkest Hour

New member
דובונית

לאשתי אין סיבה להיות מאוימת, בטח ובטח לא ע"י לסבית. עם כל הידידות שלי ניתקתי יחסים, מלבד אחת שהכירה את אשתי לא שמרתי על קשר עם אף ידידה. יש סיבה לחוסר האמון, לכן אני בא ומספר לאשתי מראש, על מנת לשפר את מצב חוסר האמון שהיא תדע ותכיר ותפגוש אישית, ששום דבר לא יהיה חסוי, שהכל פתוח.

תשמע...

יש פתגם שאומר : "לגברים אין ידידות, זאת רק הדלת שמסתירה את הזין..." יהיו כאלה שיאמינו לזה ויהיו כאלה שלא.... לפי דעתי האישית נושא הלסבית כן או לא הוא ממש לא האישיו... שהרי לא הפיתויים הם אלה שמאיימים אלה המפותה. נראה לי שיש כאן עניין של חוסר בטחון הגובל בקנאות לא פרופורציונית - שוב, אלא אם היו דברים מעולם. נראה לי שאם תשאל בצורה ישירה - מדוע היא לא סומכת עליך ולא מאמינה שלא משנה מה יהיה הפיתוי (לסבית שמעוניינת להתנסות או חשפנית בלבוש מינימלי עם פתק "קח אותי כאן ועכשיו") אתה (ורק אתה) מחליט עם מי אתה רוצה להיות - ונכון לעכשיו אתה רוצה להיות עם אשתך - זאת גם הסיבה למסיבה מרובת המשתתפים, הקייטרינג, הדי-ג'יי, והרב שערכתם לא מזמן... שווה להבהיר את הנושא הזה בשלב הזה של הנישואים. בהצלחה.

magenta73

New member
אני חושבת

שאישתך מאוד קנאית, מאוד שטלתנית ומאוד חסרת ביטחון. ברור שיש מקום לקשרי ידידות וחברות גם כשאתה במסגרת נישואים. נישואים זה לא כלא שיש בו שני אנשים בלבד, ולכל אחד עדיין צריכים להיות חיים משלו.

אני2222

New member
מה יותר חשוב לך?

הנישואין שלך או ליטופי האגו שתקבל מה"ידידות"...?

למעלה