נישואין וכסף.

באמת?????

ואני חשבתי שהדעה היא קולקטיבית... נו באמת ,ף מך לא ציפית לתשובה כזו! אני אנסח שוב, למה אתה שמת את הגבול במקום הנ"ל ? (כסף כן והשאר לא)

duduamar

New member
ממני לא ציפית לתגובה כזו?

את לא ממש מכירה אותי כדי לצפות ממני לתגובות מסוימות...

duduamar

New member
אני מאמין שלי אישית לא יהיה צורך

בהסכם כזה, בהנחה מציאותית שמליונר אני לא אהיה, אבל אני מניח שאלו שכן רוצים הסכם כזה, זה כדי להבטיח שבת הזוג (או בן הזוג) לא מתחתנת איתם רק מהסיבה הכלכלית.

duduamar

New member
אולי...

תשאלי אותם.

duduamar

New member
אני לא חושב שיש כאן עניין של אמון.

זה דבר מאוד מקובל היום, ואם זה מקובל על 2 בני הזוג אין עם זה שום בעיה לדעתי. לי אישית כמו שציינתי, ספק אם יהיה צורך בזה. אבל אם בת הזוג תבקש - אני אחתום בכיף.

ghatto

New member
אבל את יודעת שגירושין זה דבר נפוץ

היום.זה חלק מהסטטיסטיקה וקשה לדעת מה יהיה בעתיד עם כל הרצון שזה יעבוד ויהיה באמת לכל החיים. כשההורים שלי התגרשו אמרו להם שהם מופת לזוגות שנפרדים - בלי מריבות ובלי לעשות דווקא לצד השני על שטויות.אבל כמה שנים אחר כך הם רב על כסף...

נכון, הסטטיסטיקה רק מעידה יותר

ויותר על גירושין, על עדיין - להתחתן במחשבה שהולכים להתגרש..?
לא יודעת, אולי חיה באשליות שאין להן מקום כבר בעולם.. בכל אופן, זה שהם רבו אחרי שנים על כסף זו כבר בעיה אחרת - שהם לא סגרו את זה כבר שהסכם הגירושין.

ghatto

New member
בדיוק זה מה שקשה לסגור

את עניין הקשר ביניהם הם רצו לפתור כמה שיותר מהר ובלי מריבות רגשיות ואם הכסף והרכוש נמרחו קצת.

קראתי הרבה תגובות שלך

לכן לא ציפיתי, ובנוגע למה שענתי לסקארלט, אם הבנתי נכון, לפי מה שאתה אומר הסכם ממון מגיע ממקום של אי אמון, אתה מתכוון להתחתן עם מישהיא שאתה לא מאמין בה?

Vdrums

New member
צרות של עשירים.

לדעתי ברוב המקרים זה קורה ששני בני הזוג הם בעלי ממון/יורשים של משהו גדול וכו'. אגב, מצאת חתן עשיר?

אמממממ

אולי... דווקא במקרה ששניהם מליינים לא צריך הסכם ממון. שניהם יצאו עם המון כסף מכל הסיפור הזה....

../images/Emo12.gif יש לי אבא חדש?

ועם הרבה כסף???? יש!
אני חושבת שתומר התכוון שבד"כ "כסף נימשך לכסף" וכלן לשני בני הזוג יש כסף והסכם ממון כמו שאמרת פחות הכרחי. למרות שזה לא נכון לדעתי, אלא עם מדברים על מיליונים ברמות שקשה לנו לתאר ואז באמת הרבה פעמים הם נימצאים בחברה מופרדת

Vdrums

New member
לא בהכרח. דווקא ששניהם מליאנים

אז לא רוצים שאם יקרה משהו אז הם עלולים לאבד חלק מרכושם.

Vdrums

New member
עוד קצת מהמליונים. אולי חלק מירושה

בית משותף וכו'. לכי תביני מליונרים, ככל שיש להם יותר הם יותר קמצנים. מה אני מליונר? לא יודע...

למעלה