נישואין לא פגאנים במשפחה חדשה

foneti

New member
נישואין לא פגאנים במשפחה חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכנסו לאתר ממש מעניין
www.newfamily.org.il

T i a

New member
זה לא ממש עוזר

הנישואין שלהם לא חוקיים בארץ, טקס כל אחד יכול לעשות ללא צורך בהם.

foneti

New member
אתה טועה ../images/Emo70.gif הם עושים נישואי חוזה

הם מאשרים את הנישואין בבית משפט אזרחי בישראל, כפי שקראתי ואחר כך נותנים לכך חותמת בינלאומית. אפוסטיל. זה לא כל כך משנה הרישום במנהל האוכלוסין כי זה מוכר וזה חוקי. גם המדינה נותנת את כל הזכויות במקרה הזה. זה לא כמו הטקסים המפוקפקים של הסלבריטאים. זה משהו רציני. תבדוק ותיווכח

T i a

New member
להלן ההוכחה../images/Emo70.gif

..."ניתן לערוך טקס זה כהשלמה לנישואין אזרחיים בחו"ל..." ..."בטקס עצמו יוענק "כתב זוגיות", עליו יחתמו בני הזוג, וכן עורך/ת דין העורך/ת את הטקס..." מה שנקרא בעצם "נישואי חוזה" , מה שהופך אותם ל"ידועים בציבור" "רישום - נישואי חוזה, מעניקים לבני הזוג מעמד של זני הזוג ידועים בציבור, על כל המשץמע מכך, כלומר הם יכולים ליהנות מקביעת שם משפחה אחד משותף כפי שיבחרו. ילדיהם המשותפים (שהם ילדים חוקיים לכל דבר) ירשמו כילדיהם ויישאו את שם המשפחה כפי שיבחרו בבורים, אולם משרד הפנים לא ירדם אותם כבני זוג נשואים במרשם האוכלוסין" תאמין לי שבדקתי את כל האפשרויות הקיימות בארץ שנוגע לנישואין לפני כחצי שנה. נ.ב- אני בת.

Justin Angel

New member
אז...

אז למה את נשואה לאלון אם בדקת את כל האפשרויות?
(באהבה, באהבה)

T i a

New member
כי בדקתי את כל האפשרויות

באהבה באהבה, נטלי

gwizard

New member
../images/Emo31.gif זה היה ממש מגעיל

חבל שזה מה שקנאה עושה לאנשים. עד עכשיו לקחתי את כל ההודעות המעליבות שלך נגדי כהלצות. מעכשיו והלאה מבחינתי אתה שרוף.

ToryMaster

New member
ג'סטין ../images/Emo123.gif

אני אביא לך זהרונים מסיני ואחביא לך במיטה.

gwizard

New member
מעניין

אם לנסות לחתור, להעליב ולפלוט שטויות הם הדרך שלך להראות אהבה, אז אני מבין למה אתה לבד. אבל העיקר שהכל מאהבה....

למעלה