נישואין 50

benda2109

New member
נישואין 50

בוקר טוב לכולם, הבקשה לי קצת מוזרה... לסבא ולסבתא יש יום נישואין 50 שנה אני רוצה להדפיס תמונה שלהם מהחתונה ע"ג חולצה לבנה אני אשמח לשמוע רעיונות לשיפצור ושיפור התמונה שלהם (חשבתי נגיד להפוך את התמונה לצבעוניות , כאילו צולמה היום או לפחות את הגוף שלהם להפוך לצבע עור- אבל זה מעבר ליכולות הפוטושופ שלי ואשמח לעזרה) בכל מקרה, אני פתוח לרעיונות נוספים מקוריים ויפים רכזתי כל מיני תמונות שיכולות לעזור- כמה תמונות שצולמו השבוע והתמונות המקוריות מהחתונה (חלק מהן נסיתי לשפר- נגיד להבהיר , אבל אני לא בטוח אם זה יותר טוב להדפסה ע"ג חולצה) אם יהיה אפשר להדביק גם כיתוב למטה "50 שנות אושר" (זה צריך להיות בכתב ראי- כי בגיהוץ על חולצה זה יוצא הפוך) זה יהיה אדיר תודה מראש לכל עזרה http://picasaweb.google.com/elad2109/50#

איזה רעיון מקסים../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני אשמח לנסות להכין משהו כשאגיע בערב הביתה

יודע

הורדתי בשביל זה תוכנה שהופכת משחור לבן לצבעוני , ניסית אבל כל הזמן חששתי שמא לא ימצא חן בעיניהם , אז לא לקחתי את הצ'אנס , עכשיו תחדד עוד פעם את הבקשות שלך ותגיד מה אתה רוצה תכל'ס , ככה יהיה יותר נוח לעשות ת'מלאכה :)

benda2109

New member
הכוונה שלי

הייתה לשחזר את התמונה שתראה כאילו צלמו אותה בזמן האחרון כלומר שתהיה מודרנית. צבעונית (אבל לא בצורה מצועצעת). כאילו שהם שחזרו כיום את התמונה שצולמה בשחור לבן

אוף, הרמתי ידים.. זה ממש קשה../images/Emo178.gif

אני מתנצלת.. אולי זה ליותר מבינים בריטוש

benda2109

New member
טוב תודה

על נסיון בכל מקרה... יש לך רעיון למשהו נחמד שאפשר לעצב עם התמונה?

וואי איזה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ואולי אני בכל זאת אוכל לתת את חלקי בנושא..

לא הסברתי מה עשיתי ../images/Emo163.gif

בגלל שהתמונה ישנה אז יש כתמים קטנים כאלה אז קצת ניקיתי לך אותה
והקרדיט כולו של המרשט

למעלה